Feelgood Kurs Online

Det är inte svårt att må bra när livet känns som en fantastiskt dröm....

Den här kursen är för dig som vill Må bättre i din vardag, kunna njuta mer, skratta mer oavsett var i livet du befinner dig.

Med mindfulness, yoga, meditation, rörelseglädje och reflektionsövningar kommer du få verktyg för att lära känna dig själv, din kropp och framför allt få in mer feelgood i din vardag.

Innehåll & Köp Online kursen

Yoga MediYoga Mindfulness Sanna Lohm

Den röda tråden i Feelgoodkursen är att alla kan göra övningarna efter sina förutsättningar. Vi fokuserar på det du kan göra och inte på vad du inte kan. Låt dig inspireras med min Feelgood Online kurs till att bli din egen mästare och hitta vägar till hur just du kan må så bra som möjligt där du befinner dig i livet just nu.

KURSEN  INNEHÅLLER:

  • Reflektioner - jag ger dig olika frågor/övningar att reflektera över

  • Ljudfiler - med meditation eller jag pratar runt ett ämne
  • Videor - med yogaövningar och meditationer

  • Coaching via Googledokument- du delar med dig av eventuella hinder, svårigheter som dyker upp i din vardag i samband med kursen och jag coachar dig skriftligen i hur du kan hitta vägar för att må bättre, allt samlat på ett ställe så du slipper ha koll på eventuella mail i din mailbox.

  • Privat facebookgrupp för deltagarna- du får tillgång till en privat facebookgrupp under dessa 8 veckor där det endast är deltagare i denna kursen som är med. Gruppen ger er möjlighet att peppa varandra, få inspiration av varandra och dela med och/eller motgångar. Jag är också aktiv i gruppen då jag gör kursen själv då det alltid finns nya tillfällen i livet varje gång man gör att man aldrig kan göra det för ofta.

1. Du kan välja att betala med PayPal eller med kort. Önskar du faktura skicka ett mail eller fyll i kontaktformuläret på sidan.

2. När betalningen är genomförd så får du en bekräftelse på mail.

3. Ett par dagar innan kursstart får du ett mail med en länk till ditt googledokument och hur du arbetar med det samt inbjudan till facebookgruppen           "Feelgood onlinekurs"

OBS! Glöm inte att kolla din skräppost om du inte får detta mejl. Har du gratis mejl typ hotmail, gmail etc är det bra att lägga till sanna@blackpearlofsweden.se som säker e-post adress innan du handlar eftersom det ofta är problem med dessa adresser.

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig via kontaktformuläret på sidan eller direkt på min mail sanna@blackpearlofsweden.se

Om du har några problem med betalningen kontakta supporten via kontaktformuläret...