Feelgoodcoaching

Online 

Känner du att livet bara rullar på och du bara flyter med? Kanske har du fullt upp med att finnas för andra hela tiden så du inte längre vet vad du själv drömmer om eller längtar efter……Eller kanske vet du vad du drömmer om men det känns bara omöjligt att komma närmare din dröm? Kämpar du för fullt för att nå ditt mål men du har vind och vågor mot dig…..Jag kan lära dig att ”surfa” på vågorna och att hitta din inre kompass för komma närmare att leva din dröm, det du längtar efter så att du kan må så bra som möjligt i ditt liv.

Livsstilscoaching leva det liv du drömmer om

Som din coach ställer jag frågorna som hjälper dig att lyssna till ditt hjärtas röst och hitta dina svar inom dig för jag är övertygad om att du har dem inom dig, Du bestämmer vilken inriktning eller vilket mål du vill ha på samtalen. Din dröm eller ditt mål behöver inte vara att flytta utomlands – det kan lika gärna handla om att lämna ett jobb eller förändra en tillvaro du inte trivs i, jobba med eventuella hinder, personlig utveckling eller hur du konkret kan börja jobba framåt för att komma närmare att leva din dröm.

Jag kan ge dig verktygen att redan efter första samtalet vara ett steg närmare att leva det liv du drömmer om att leva. - Hur du ska ta dig dit och på vilket sätt? Det utforskar vi tillsammans.

Livsstilscoaching med Coach Sanna Lohm

Jag heter Sanna, är Certifierad Livsstilscoach och lever idag min dröm som digital båtnomad. Vägen hit har absolut inte varit rak, den har kantats av fysiska och mentala hinder men idag lever jag det liv jag drömt om att leva. Jag har alltid jobbat med att hjälpa andra i mitt yrke som sjuksköterska, yoga/mindfulnessinstruktör och nu vill jag guida människor att leva sina drömmar och ta steget närmare att leva det liv som de vill leva och på så sätt även må bättre i sin vardag.

Intresseanmälan

Är du nyfiken på att starta en spännande resa med mig vid din sida?

Fyll i formuläret så kontaktar jag dig.(OBS du förbinder dit inte till något genom att fylla i formuläret)

Samtalen har vi via appear in (du får en länk dit som klickar på) så du behöver aldrig fundera över att stressa någonstans när vi har bokat möte.

BRA ATT VETA:
Jag har full tystnadsplikt när jag coachar dig vilket innebär att jag inte pratar med någon om att du har bokat ett samtal hos mig eller om det du tar upp i samtalen. Du ska känna dig helt trygg att kunna prata om det du behöver och kanske inte pratar med någon annan om .

PRISER:
Priserna varierar utifrån hur många tillfällen du bokar. Du kan välja mellan 1, 3, 5,7 eller 10 gånger.
Fyll i intresseanmälan för prisinformation så hör jag av mig.