Kurser & Föredrag

Besök i Sverige i September kanske vi ses!

Vid alla tillfällen kommer det även finnas möjlighet att köpa smycken från Black Pearl of Sweden till rabatterade priser .

För anmälan & frågor fyll i formuläret längst ner på sidan, klicka här...

Är du intresserad av att jag kommer till din stad, din arbetsplats, skola eller annat för att hålla föredrag eller ha yoga (heldag, halvdag eller enstaka pass)? Kontakta då oss för prisuppgifter eller mer information genom att fylla i formuläret längst ner på sidan, klicka här...

Föredrag:

 • Mindfulness & Yoga vid stress
 • Mindfulness & Yoga vid smärta
 • Mindfulness & Yoga vid sömn
 • När yta & träning blir destruktiv istället för hälsosamt
 • Drömmar, meditation & tacksamhet för att må bättre i vardagen
  Vi pratar om vikten av att veta vad vi drömmer om, hur drömmar kan bli verklighet om meditationens påverkan på vårt mående – forskning & vad är meditation? Vi pratar även om hur tacksamheten är läkande & får människor att må bättre även i de svåraaste situationer i livet. Vi pratar om hur du kan må bättre i din vardag.
 • En Dröm Ett Liv Ett Äventyr
  Ett föredrag om livets berg och dalbana, hur motgångar kan bli framgångar, hur mål och drömmar blir till verklighet, hur kris blir utveckling, om att släppa taget om tryggheten och att segla iväg!
  Om mig: 41 årig sjuksköterska, yoga och mindfulness instruktör, personlig tränare, f.d gruppträningsinstruktör som idag framför allt skulle vilja titulera mig som levnadskonstnär och tidsmiljonär. En söndertränad kropp med smärta och operationer som fick mig att känna att livet aldrig mer skulle bli som förr... och det blev det inte…men inte på det mörka sätt jag var rädd för utan istället har jag och min man nu lämnat Sverige och släppt taget om det mesta vi ägde och hade,  flyttat ombord på vår segelbåt Black Pearl of Sweden och seglar nu sakta men säkert ner mot värmen och Medelhavet på obestämd tid.
  ”Vi har kickat ekorrhjulets butt!” (kommentar från en bekant när vi kastade loss)
  Jag kommer dela med mig av min resa – det som fått mig att ta steget och min mans resa ( vi har olika saker som motiverat oss till det gemensamma beslut att vara där vi är idag), tankar, funderingar, tips hur du kan komma närmare att leva din dröm, om rädslor och glädje.
Feelgood Söndag med Sanna Lohm

”FeelgoodSöndag” med Drömmar, Tacksamhet & Glädje"

10/9-17 Vänersborg

550 kr

Jag kommer att fylla dessa timmar med inspiration i form av workshop i hur Viktigt det är med drömmar, tacksamhet & meditation för att må så bra som möjligt i vår vardag. Vi kommer praktisera Medicinsk Yoga, Mindfulness, Meditationer & Mitt alldeles egna ”Feelgoodpass” som innehåller Dans (enkel dans som passar alla, min egen mix fyllt med flera kilo glädje – alla kan vara med & ingen kan göra fel!).

Du får gärna bjud in vänner. Inga förkunskaper i något behövs, alla kan vara med!
Välkommen!

Plats: Fregatten, Industrigatan Vänersborg

Pris: 550:- inkl. te & frukt

Anmälan via mail sanna@blackpearlofsweden.se

8.30-9.00 Anmälan & Temingel

9.00- 9.30 Presentation av alla & dagen

9.30 -10.30 MediYoga med Mindfulness

10.30 -10.50 Fika paus - bjuds på te & tilltugg

10.50-11.10 Meditation

11.10-11.50 Föredrag: Därför är det så viktigt med drömmar, tacksamhet & meditation för att må så bra som möjligt i vår vardag.

11.50-12.00 Paus

12.00-13.30 Feelgoodpass inkl meditation

13.30-13.45 Avslutning

Sanna Lohm mamma, levnadskonstnär, livsstilscoach, sjuksköterska, instruktör i mediyoga &,mindfulness för barn & vuxna, fd gruppträningsinstruktör, lic. personlig tränare som trots en trasig kropp med år av smärta nu lever vår dröm ombord på vår seglebåt i Portugal.
Föredrag: En Dröm Ett Liv Ett Äventyr med Sanna Lohm

Föredrag: En Dröm Ett Liv Ett Äventyr

12/9-17 Vänersborg

Reumatikerförbundets lokal Gasverksgatan14 (entre Vallgatan)
Vi bjuder på tilltugg

17/9-17 Växjö

Tilltugg ingår ej


Välj föredrag

Ett föredrag om livets berg och dalbana, hur motgångar kan bli framgångar, hur mål och drömmar blir till verklighet, hur kris blir utveckling, om att släppa taget om tryggheten och att segla iväg!

Om mig: 41 årig sjuksköterska, yoga och mindfulness instruktör, personlig tränare, f.d gruppträningsinstruktör som idag framför allt skulle vilja titulera mig som levnadskonstnär och tidsmiljonär. En söndertränad kropp med smärta och operationer som fick mig att känna att livet aldrig mer skulle bli som förr…… och det blev det inte…men inte på det mörka sätt jag var rädd för utan istället har jag och min man nu lämnat Sverige och släppt taget om det mesta vi ägde och hade, flyttat ombord på vår segelbåt Black Pearl of Sweden och seglar nu sakta men säkert ner mot värmen och Medelhavet på obestämd tid.
”Vi har kickat ekorrhjulets butt!” (kommentar från en bekant när vi kastade loss)

Jag kommer dela med mig av min resa – det som fått mig att ta steget och min mans resa ( vi har olika saker som motiverat oss till det gemensamma beslut att vara där vi är idag), tankar, funderingar, tips hur du kan komma närmare att leva din dröm, om rädslor och glädje.

Välkommen så hoppar vi tillsammans!

Moves & Motivation Sanna Lohm

Moves & Motivation ”Feelgoodpass”

17/9-17 Kl. 12.30-13.30 Växjö

100 kr

Mitt alldeles egna ”Feelgoodpass” som innehåller Yoga,Meditation, Avslappning & Dans (enkel dans som passar alla, min egen mix fyllt med flera kilo glädje – alla kan vara med & ingen kan göra fel!)

Välkommen att fylla i formuläret och jag kontaktar dig snarast möjligt

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Välj Kurs eller Föredrag
FeelgoodSöndagFöredrag VänersborgFöredrag VäxjöMoves & Motivation FeelgoodpassSkräddarsydda Kurser & Föredrag

Ditt meddelande