FeelgoodResa

Dags för dig att komma till oss!

Fyll på med energi i höstmörkret. Hitta balans & inspiration.

Under vår ”Feelgoodresa” får du chansen att utveckla dig själv mentalt, hitta verktyg genom yoga & mindfulness för att må bättre i din vardag.

Feelgood Söndag med Sanna Lohm

Feelgood resa till Gran Canaria!

15-21 oktober i Pasito Blanco

Anmälningsavgift 1300:-

Fyll på med energi i höstmörkret. Hitta balans & inspiration.

Under vår ”Feelgoodresa” får du chansen till utveckling mentalt. Du får möjlighet att hitta verktyg till detta genom yoga & mindfulness allt för att må bättre i din vardag.

Vi har arbetat för att göra denna resa tillgänglig för de som kanske behöver det mest. Detta har resulterat i ett samarbete med människor som hyr ut sina bostäder lokalt. Du har även möjlighet att dela upp betalningen.

Så här kan en dag se ut: Morgon - dagens reflektion (allt från andetag till tacksamhet) som vi sedan bär med oss resten av dagen. Därefter 1,5 tim yoga. Eftermiddag - 2,5 tim workshop /samtal samt yoga/meditation. Däremellan står havet eller boendeområdets pool till förfogande. Är du mer sugen på stadsliv finns Arguineguin /Maspalomas 15-20 min bussresa bort. Vill du hellre promenera rekommenderar vi promenaden till Maspalomas längs med vattnet - en härlig promenad.

Vi är övertygade om att denna vecka med yoga, meditation, glädje, värme, lugn & ro kommer vara välgörande för dig.

Har du frågor , speciella önskemål, medicinska problem eller liknande så hör av dig till oss sanna@blackpearlofsweden.se

Varmt välkomna till lugn ro hos oss.

Sanna & Svante

Denna vecka passar dig som har en kropp som begränsar dig, dig som aldrig har yogat men vill prova & dig som är en van yogi som vill jobba mer på djupet med sig själv eller bara få inspiration i en ny skön miljö.

Tillsammans kommer vi att ha MediYoga, mindfulness & rörelseglädje till musik där temat är att hitta din balans med det du behöver för att må så bra som möjligt i ditt liv.

Vi tränar på att släppa prestation, flytta fokus till att lyssna på kroppens signaler & vad just DU mår bra av.

MediYoga. Läs mer om yogan & mindfulness här

Det är en lugn & avkopplande vecka i ett område utan massa andra turister där du med hjälp av Sannas trygga guidning får möjlighet att slappna av, släppa taget, acceptera, växa & skratta. Sanna kommer dela med sig av såväl sina teoretiska kunskaper som sina livserfarenheter där du även får möjlighet att skapa din egen handlingsplan utifrån dig,  hur du vill att din vardag ska se ut & hur du kan göra det möjligt.

Läs mer om Sanna här

Pasito Blanco ligger på södra Gran Canaria mellan turistorterna Arguineguin & Meloneras. Det är ett litet område, men ett av de lyxigaste på ön, nedanför en golfbana med lägenheter, hus, bungalows & en marina. Vi har valt detta ställe då det har blivit vår ”hemmaplan” när vi är på Kanarieöarna. Människorna är trevliga, det är lugnt & stilla, nästan bara lokalbefolkning på stranden. Det finns även flera möjligheter att ha yoga på utomhus b.la stranden, gräsmattor, klipplattå. Här finner vi lugnet på denna annars väldigt turistiga ö & det vill vi dela med dig. Samtidigt är det nära till större ställen om man vill se mer. Det är bara några 100 m till stranden & till en liten välsorterad Sparbutik. Finns även en bra restaurang på området. För att ta sig hit flyger man till Las Palmas. Det går buss från flygplatsen, kostar 4,50€ & en taxi kostar ca 50 €

Vi kommer att ha en utflykts dag då vi åker upp i bergen till Arucas som är ett mycket mysigt ställe.

Vi kommer få en guidad tur på deras egna romdestilleri där det även ingår romprovning för den som vill. Vi kommer att meditera utanför den fantastiskt vackra lavastenskyrkan & det kommer finnas tid att gå runt i stan.

OBS! Mat & dryck ingår inte denna dagen. Läs mer om Arucas här

Boendet:

Vi har hyrt lägenhet/hus med i området med hög standard där man delar boende. 4-5 personer i boende som är mellan 120-140kvm. Det finns fullt utrustade kök. Priset är del i ett rum med 2 enkelsängar. Önskar du eget rum kostar det 600:- extra. Du ser några bilder från boendet i denna lilla videon om du klickar här

Ta med din partner:

Önskar du ta med din partner utan att hen är med & yogar så löser vi det med boende om man önskar, de kan även följa med på vår dagsutflykt. Hör av dig för pris.

Vad ingår:

  • boende del i lägenhet/hus 6 nätter
  • frukost
  • 2x yogapass/dag i 5 dagar
  • Välkomstmiddag på restaurang inkl dryck
  • Avskedsmiddag på restaurang inkl. dryck
  • Dagsutflykt till Arucas med guidad tur på romdestilleriet inkl romprovning

Flyg bokar du på egen hand. bra flyg hit ner som dessutom klimatkompenserar är b.la Norweigen, Tui, Ving,

Ta med: yogamatta & en filt/sarong som kan vara skön att ha vid vila.

Har du ingen yogamatta eller inte har plats med det i bagaget så kan vi lösa det åt dig här nere för en kostnad på 150:- ( du kan ta med den hem sedan om du så önskar)

För att bekräfta din anmälan betalar du in 20% av avgiften som en anmälningsavgift dvs 1300:-. Resterande summa, 5200:-, betalas senast 30 dagar innan avresa. Anmälan är giltig från det att du betalat in anmälningsavgiften.

Du kan betala direkt här på sidan via paypal länken.

Kontakta oss om du önskar faktura.

DELA UPP BETALNINGEN

Önskar du dela upp betalningen så kan vi lösa det. Skicka ett meddelande när du anmäler dig. Hela beloppet behöver vara betalt senast vid avresa (15 oktober)

  • Vid avbokning tidigare än 14 dagar innan start debiteras 30% av kursavgiften
  • Vid avbokning senare än 14 dagar innan start debiteras fullpris
  • Vid sjukdom som styrks med läkarintyg återbetalas allt utom anmälningsavgiften.

Reseförsäkring och avbeställningsskydd kan du teckna själv genom din bank eller ditt försäkringsbolag.