Feelgoodcoachning

när du vill något mer….

Öppna upp…

För något nytt genom att utforska vad du egentligen vill långt därinne…

|

Once…

you need less, you will have more

Feelgood coachning

Jag kan lära dig att ”surfa” på vågorna och att hitta din inre kompass för komma närmare att leva din dröm, det du längtar efter så att du kan må så bra som möjligt i ditt liv.

Vi seglar på nya äventyr och erbjuder unika smycken & ökad livskvalitet för dig, för mig, för alla…..

Feelgood coaching

Känner du att livet bara rullar på och du bara flyter med? 

Kanske har du fullt upp med att finnas för andra hela tiden så du inte längre vet vad du själv drömmer om eller längtar efter…

Eller kanske vet du vad du drömmer om men det känns bara omöjligt att komma närmare din dröm? Kämpar du för fullt för att nå ditt mål men du har vind och vågor mot dig…..

Jag kan lära dig att ”surfa” på vågorna och att hitta din inre kompass för komma närmare att leva din dröm, det du längtar efter så att du kan må så bra som möjligt i ditt liv.

Mål & riktning

Som din coach ställer jag frågorna som hjälper dig att lyssna till ditt hjärtas röst och hitta dina svar inom dig för jag är övertygad om att du har dem inom dig.

Du bestämmer vilken inriktning eller vilket mål du vill ha på samtalen. Din dröm eller ditt mål behöver inte vara att flytta utomlands – det kan lika gärna handla om att lämna ett jobb eller förändra en tillvaro du inte trivs i, jobba med eventuella hinder, personlig utveckling eller hur du konkret kan börja jobba framåt för att komma närmare att leva din dröm.

Jag kan ge dig verktygen att redan efter första samtalet vara ett steg närmare att leva det liv du drömmer om att leva. – Hur du ska ta dig dit och på vilket sätt? Det utforskar vi tillsammans.

Jag heter Sanna, är Certifierad Livsstilscoach och lever idag min dröm som digital båtnomad. Vägen hit har absolut inte varit rak, den har kantats av fysiska och mentala hinder men idag lever jag det liv jag drömt om att leva. Jag har alltid jobbat med att hjälpa andra i mitt yrke som sjuksköterska, yoga/mindfulnessinstruktör och idag guidar jag även människor att leva sina drömmar och ta steget närmare att leva det liv som de vill leva och på så sätt även må bättre i sin vardag.

Ska vi?

Är du nyfiken på att starta en spännande resa med mig vid din sida? 

Samtalen har vi via Zoom (du får en länk dit som klickar på) så du behöver aldrig fundera över att stressa någonstans när vi har bokat möte. Alternativt via mail så du kan läsa och skriva när det passar dig i ditt liv, utan ännu en tid att passa.

BRA ATT VETA:

Jag har full tystnadsplikt när jag coachar dig vilket innebär att jag inte pratar med någon om att du har bokat ett samtal hos mig eller om det du tar upp i samtalen. Du ska känna dig helt trygg att kunna prata om det du behöver och kanske inte pratar med någon annan om.

 

FEEL IN SAMTAL

Sugen men osäker på om jag är rätt coach för dig?

Kontakta mig via formuläret nedan så bokar vi ett kostnadsfritt “Feel In samtal”(20 min) där vi känner av varandra innan du bestämmer dig.

 

 

Feelgoodcoachning

1 session

850:- inkl moms

(inkl moms)

Feelgoodcoachning

3 sessioner

2.350:-

(inkl moms)

Feelgoodcoachning 

mail coachning

3800:-

(inkl moms)

Kontakta oss

Hör av dig här om du vill veta mer om Feelgoodcoachning.