Shop

Made With Love
Made @ Black Pearl of Sweden

Skapat av oss med kärlek & glädje

JUST NU!

För första gången kan du i år beställa en smyckeskalender för december. Kalender är fylld med unika smycken till dig och ett budskap medföljer varje smycke, varje dag.

OBS! Begränsat antal och går bara att beställa t.om den 25/11-23

När du köper dina julklappar hos oss så stöttar du oss att fortsätta att leva vårt drömliv!

 

Mer än bara smycken

Nu hittar du även andra produkter som vi skapar ombord. Då vi är två kreativa personer så är det sällan ont om ideér och att prova nya saker och att återbruka, “upcycla” ser vi som en spännande utmaning. Bl.a kan du just nu hitta segelkassar som Svante har gjort av ett gammalt segel som gjort sitt på de sju haven. Kika runt i shopen och kanske hittar du något som passar dig eller som present till någon du tycker om.

Välkommen till en värld av unika handgjorda smycken och lite annat som inte bara lyfter din stil, utan också ger dig en känsla av välmående och glädje. Vad vi än skapar så är det gjort med omsorg, inspirerade av det vackra havet och dess lugnande energi.

Varje smycke är som en skatt från havet, med detaljer och former som påminner om vågornas rörelse och de skiftande nyanserna i det glittrande vattnet. Genom att bära dessa smycken får du inte bara en unik accessoar, utan också en påminnelse om havets djupa kraft och skönhet.

Våra smycken är mer än bara yttre dekoration. De bär med sig en feelgoodkänsla som är svår att beskriva med ord. De hjälper dig att koppla av, känna inre frid och påminner dig om att livet är som ett oändligt hav av möjligheter. Precis som havet ständigt förnyar sig, kan även du förnya ditt sinne och dina tankar genom att bära dessa smycken.

Oavsett vad du väljer så  kommer våra smycken att följa dig som en påminnelse om ditt eget värde och skönheten i världen omkring dig. De är perfekta gåvor till dig själv eller någon speciell i ditt liv som förtjänar något unikt och meningsfullt.

Så låt havets lugn och skönhet guida dig genom vår kollektion av handgjorda smycken m.m. Utforska vårt urval och hitta det som bäst speglar din personlighet och din längtan efter feelgoodkänsla och inspiration från havet.

Låt våra unika kreationer vara en gåva till dig själv som får dig att stråla som solens glans på havets yta med dessa smycken som är lika unika som dig.

Då det är få av varje produkt så hinner de inte alltid komma in i webbshopen innan de säljs så är du intresserad av att se mer så följ gärna Sanna på instagram @sailingfeelgoodcoach eller vår facebook sida Black Pearl of Sweden.

 

Unika smycken

Gjorda med kärlek
Sanna gör så otroligt fina smycken, jag är otroligt glad och stolt att bära hennes armband med mitt ord för 2020.
Inspirerande och hjärtlig i sitt företagande & budskap.
Cattis Olsson

Capuma

Jag har beställt armband av Sanna flera gånger. Så nöjd! På andra sidan havet knyts dessa skapelser ihop. Sedan kommer de med post till mig. Jag får äran att bära dessa. Magi!

Pia Holgers Holmberg

Att få ett personligt anpassat halsband som överträffade mina önskningar och med ett handskrivet budskap. Den kärlek och omsorg Sanna lagt i mitt smycke stärker mig när jag bär det. Tusen tack!

Linda Lii Lundberg