Onlinekurser

för att du ska kunna leva platsoberoende

Frihet…

Tänk vilken frihet du får av att kunna sitta vart som helst i världen och lära dig online. Därför har vi skapat kurser som du kan göra online när det passar dig och vart du än är. 

|

We are…

Like seashells upon the beach, beautiful and unique. Each with a story to tell….

Onlinekurs Mindfulness

Vill du lära dig hur du kan må bättre i din vardag?

Enligt vetenskapliga studier kan mindfulness och medveten närvaro hjälpa dig med detta.

Mindfulnesskurs 

Vill du lära dig hur du kan må bättre i din vardag?

Enligt vetenskapliga studier kan Mindfulness/Medveten Närvaro hjälpa dig med detta. 

Mindfulness är ett sätt att rikta sin uppmärksamhet, avsiktligt, på det som pågår just nu, utan att värdera eller döma det du upplever, utan endast observera och beskriva upplevelsen. 

Mer om kursen

Det är en flertusenårig metod som idag fått stor spridning i väst tack vare den omfattande forskning. Vi blir bra på det vi tränar! Detta gäller inte bara fysik träning utan även i vår hjärna. Idag finns ofta ett ständigt flöde med distraktioner i form av sms, messenger, facebook, instagram som påkallar vår uppmärksamhet och tränar oss i att bli lätt distraherade men blir då dåliga på motsatsen –att fokusera och koncentrera oss.

Bristen på uppmärksamhet är ett stort problem i vårt samhälle så som i skolan, på många arbetsplatser och i familjelivet–unga som vuxna. Ett starkt motgift mot splittring, stress, ohälsa är just mindfulnessträning! Senare års forskning visar att mindfulnessträning har positiva effekter inte bara på hjärnansfunktioner utan också långt ner på cellnivå med kursen lär du dig skapa positiva förändringar steg för steg, dag för dag. Redan efter ett par veckor kommer du märka att du utvecklas. 

Om du följer kursen kommer du få en bra grund för varaktig förändring.

10 veckor för 799:- (inkl.moms)
Du har tillgång till kursen även efter de 10 veckorna vilket gör att du kan göra hela igen eller vissa veckor om/när du känner att du kan behöva det.