Hallå i stugorna!

Vi har inte slutat att leva, inte slutat drömma, inte slutat blogga (bara pausat), vi har inte slutat att utvecklas, inte ändrat våra planer…..eller jo, kanske lite ändå….Vår plan var ju att komma iväg senast 2018 och på ett vi så stämmer det väl fortfarande men på ett annat ändå inte för just nu är målet till hösten! Japp, du läste rätt! Så ja vi har lite att stå i om man säger så samtidigt som vi är väl medvetna om att det kan komma saker emellan som förskjuter det och just därför så njuter vi samtidigt av varje dag, varje moment som vi gör men utan stress…..det tar ju oss trots allt framåt “Do something everyday to bring you a little closer to your dream”, vårt motto just nu.

I lördags och söndags stod vi på loppis i Göteborg på Slottsskogsvallen. Lördagen var det få säljare, mulet, utlovat regn men oj vad vi sålde grejer!! Vi fick ihop till en autopilot som vi sedan var och köpte och ändå pengar över! Över förväntan!! Eftersom det gick så bra på lördagen och solen tittade fram på söndagen så tänkte vi, varför inte?? Sagt och gjort så var vi där igen men denna gången 10 gånger så mycket mer försäljare och mer människor men inte sålde vi mer för det…..hm….verkade som många bara var ute och gick denna dagen istället och kikade förbi utan att egentligen vara “loppisshoppingsugna”. Visserligen blev det nästan lika galet mycket pengar om man räknar med den gamla mopeden som står i garaget som Svante sålde…haha…vi hade en bild med oss på den i en fotoram, men snart kommer den istället pryda skyltfönstret i en Harley Davidsson verkstad.

bagageluckeloppis

Vi är med på bild på bagageluckeloppisens fb sida 🙂 “Ah det är ni som ska ut och segla”

Idag har vi också gjort ett litet ryck och tagit med oss lite saker till Erikshjälpen som vi känner att folk inte ens tittar åt på loppis….skönt för oss att bli av med och pengarna går till bra ändamål. Så det blev något litet idag med som tar oss lite framåt.

Nu sitter vi i soffan och bara myser, Svante med knät fullt av böcker och tidningar om långfärdssegling ( vi har precis fått ett paket från kryssarklubben med diverse info om segling i medelhavet b.la och våra fina medlemskort som gäller i Vänern och Medelhavet!!) och jag med datorn för att återuppta bloggandet.

Avslutningsvis vill jag såklart ge en stor eloge till Johanna som har hjälpt oss fixa till hemsida äntligen!! Shoppen är strax uppdaterad och klar även den. Vi har knytit ihop säcken lite och är nu Black Pearl of Sweden på hemsidan, facebook, instagram och snart även shoppen.

Ses snart igen!

“Ship ohoj!” 😀

cropped-logo_svart.png