Här ligger jag i ett mörkt rum utan fönster med drän i ryggen och kateter efter en lyckad operation igår, i ländryggen men med dock en liten komplikation. Under operationen sprack durahinnan men den lagades utan att vätska rann ut men som försiktighetsåtgärd efter det blev det planläge för mig fram till 15.00 idag. När jag väl fick komma upp fick jag bara gå några steg på rummet innan jag skulle ligga igen för att inte trycket skulle bli för stort på lagningen. Detta gör att jag inte heller blir av med dränet förrän imorgon….intressant vändning…Från början hette det art jag skulle få komma upp och stå redan på uppvaket – blev planläge 24 Tim, jag skulle få gå hem dagen efter operationen (idag) – nu blir det tidigast imorgon.  Jag är återigen väldigt glad över att ha jobbat mycket med mindfulnessreflektioner några år nu så jag kan behålla ett större lugn och inte känna särskilt mycket oro.
Jag vet och har tragglat in att allt förändras och att acceptera att just nu är det så här antingen jag vill eller inte så är det så och då istället fokusera på vad jag kan göra och tänka mer på att det viktigaste är ju ändå att slutresultatet blir så bra som möjligt….sen om det blir i “sköldpaddetakt”,  ja då får det vara så 🙂

Det var min värld….Nu förflyttar vi oss till Vänern och Svante ombord på båten.
Han passar ju såklart på att gå in i värsta “fixarbåtenläget” när jag inte är hemma 🙂 Han grejade hela eftermiddagen igår och kvällen…Tills det blev så sent att han lika gärna kunde sova kvar så han kunde vara riktigt effektiv och börja tidigt idag. Han jobbar kvällen idag och började inte förrän 15. Tyvärr hade inte fått sova så mycket då det tydligen blåste endel i natt….och imorse hade han ingen ström men det löste sig tillslut det med. När jag bad honom njuta ordentligt i solen, på båten åt mig med så föreställde ju jag mig hur han i skjorta och bar överkropp gled runt på däck och fixade saker ute….men riktigt så var det inte. Han höll fortfarande på att rengöra tanken så han stod nere i båten bland dieselångor….då var jag inte riktigt lika avundsjuk längre 😉 Coccos däremot verkar ju njutit i solen!!

Ja, just nu känns det som vi idag har levt i väldigt skilda världar Svante och jag…..undrar om han fått chokladboll idag på “chokladbollensdag”?? Det fick jag!! Med fin besök av Noah som kom förbi efter skolan.

Men så skilda kanske våra världar inte är ändå….Nu ska jag återgå till min braiga bok 🙂

image