Vi har fått flera frågor kring vårat hus inför stundande äventyr och p.g.a operationer m.m så har vi inväntat att lägga ut det till salu men nu känner vi att det är hög tid. Mäklare har hört av sig och vill vara behjälpliga när de hört vad vi planerar men vi väljer att avvakta mäklarhjälp och se om vi kan sälja det ändå.

Sååå…om du som läser detta har ett hus och eller inte är intresserad av att köpa hus så kanske du har någon du vet eller känner som letar hus i Vänersborg och kanske till och med på Blåsut.

Lite kort om huset……

Blåsutbacken 8 är ett äldre hus från 1879 påbyggt 1936, teglat och bytt fönster på 70-talet, ca 130kvm + källare + garage & verkstad samt Friggebod på tomten byggd 2011 (inredd för tonårsbarn, perfekt till det, gäststuga, atelje eller liknande). Det är en stor naturtomt ( ca 1500kvm) som ligger på hörnet med mycket lite insyn. Det finns idag en liten brygga i trädgården som leder till en liten “byscha” som är inredd till bastu (vedeldad).

DSC02488

Huset med hörnet nerifrån Blåsutbacken

DSC02476

Vedeldad bastu på höjden & med bänk ut mot kanalen

DSC02479

Bastun

DSC02480

Bastun

DSC02486

Friggebod & Bastubåt som också är till salu!! För sig själv eller till huset.

DSC02477 DSC02478 DSC02491

Då vi planerat för vår resa ett bra tag nu så har vi inte lagt vår tid på huset, renovering m.m så det är klart att det finns att göra för den som vill. Vi tyckte bara det var onödigt med dubbelarbete om någon sedan ändå vill ändra 😉

Det finns ett härligt altanhörn där solen och värmen gärna stannar och får det att kännas som om vi bor i en helt annan klimatzon än resten av Vänersborg! Här kan vi sitta i badkläder medan folk går förbi med vinterkläder!!! Det gäller bara att veta om det när man ska lämna huset för att gå till jobbet….har hänt rätt många gånger att vi har alldeles för lite kläder på oss för att vi suttit på altanen och ätit frukost i sol och värme men sedan är vinden utanför den zonen rent kylig…….

BASTUBÅT TILL SALU!! på våran tomt står en mysig båt som INTE är den vi ska ge oss av med 😉 Utan det är en båt med bastu i som Svante har byggt. Det är elaggregat i denna och även den är till salu om någon är intresserad eller vet någon som skulle kunna vara intresserad. För mer info ta kontakt via kontaktuppgifterna i slutet av inlägget ( vid telefonkontakt kring båten kontakta Svante).

Låter något av detta minsta intressant eller om du som sagt vet någon annan som kan tänkas vara intresserad så kontakta oss gärna om du vill komma och titta. OBS! Nyfikna ber vi vänligt men bestämt att inte uppta vår tid som vi värdesätter mycket. Maila sos.blackpearlofsweden.se eller ring Sanna 070-0903463 Svante 073-9550673.

Med detta önskar vi er en skön lördagkväll!

“If you can dream it, you can do it!

Sanna & Svante