Du vet den där känslan man kan få inför stora beslut……att stå på kanten av ett berg och du inte vet riktigt om du ska ta det där sista steget ut i det okända trots att varenda cell i kroppen känner att det är det rätta… Och när man sedan gör det så är det med skräckblandad förtjusning och euforin infinner sig.

Vi gjorde det!! Vi släppte taget! 

IMG_20160530_132042

Efter lunch idag gick var jag inne en sväng på mitt jobb och hälsade på och passande nog stod chefens dörr öppen. Varför vänta när vi pratat om idag…men ändå kändes det pirrigt…..Han frågade hur det funkade för mig efter operationen….jag svarade artigt men mitt huvud var redan på nästa samtalsämne….”Jag tänkte säga upp mig!” Sagt och gjort…självklart tyckte han det var tråkigt, men när frågan kom vad jag ska göra istället så fick jag själv rysningar när jag hörde mig själv svara:

“Vi säljer allt och ska ut och segla!”

Det bubblar fortfarande i mig…Jag har fortfarande inte pratat med Svante MEN….jag skickade ett MMS med bild på mitt papper….vad tror ni jag fick tillbaka….haha….Det här:

mms_20160530_145836

Återigen blir det väldigt tydligt hur fantastisk den där känslan är när man släpper taget….Jag tycker jag kommer ihåg den rätt ofta men när det går lite tid mellan gångerna när de gäller de där stora besluten så lägger de sig allt lite slumrande. Jag pratar ju ofta om att släppa taget i stort och smått i mina yogagrupper och i de små sakerna tränar jag mig hela tiden men de här stora som både är läskiga men å så härliga när man vet det känns rätt, ja dem gör man ju inte jätte ofta. Kanske både på gott och ont 😉

Vårt motto känns mer och mer rätt i varenda cell i hjärtat <3

“If you can dream it, you can do it”

Avslutar med att bara peppa dig som möjligen står inför ett stort beslut som du egentligen vet är rätt men som känns lite läskigt….GÖR DET! Ta steget ut i det okända…för tänk om det blir mycket bättre och du missar det…blir det inte det så har du i alla fall försökt 😉

bra sagt om livet 1