Idag vaknade jag och kände direkt att det var en lite tuffare dag både energi mässigt och lite mer ont igen…..trist tänkte jag först när jag kände att det finns massa små saker jag skulle vilja fixa lite med mellan “vilostunder” och rehabträning….

Men…sen hände något som jag inte riktigt själv reflekterade över just då…jag tog några bilder på möbler i köket och bäddsoffan och mätte lite och sedan, *tjofs* så låg det på blocket!! Å hepp så hade jag ett gäng med jeans på Tradera….

Sedan hörde jag mig själv säga till sjukgymnasten idag att “- idag har jag ingen energi alls, orkar inget och det känns trist när det finns så mycket kul jag skulle kunna och behöva göra inför allt som är på gång…”

Nu satt jag här i soffan ikväll och bara tog det lugnt medan Svante fixar ute lite till båten och med bastubåten…ja vad händer då? Jo det plingar till i mobilen…två gånger….det ena är bud på byxor och det andra ett mail från någon som hemskt gärna vill köpa bäddsoffan!

DÅ ramlade poletten ner hos fru Lohm….det är ju det här jag brukar prata om själv, att varje steg räknas, stort som smått bara de tar en framåt!

Värd att läsas igen….om och om igen

Do something everyday to bring you a little closer to your Dream <3 ” 

Ibland blir ju dessutom  de små sakerna nödvändiga för att de stora ska kunna bli av…..som att sälja ett hus…då behöver man sälja och göra sig av med det som är i 🙂
Önskar er en skön kväll och heja blocket och Tradera!