Äntligen sitter jag här på båten i solen med ett glas rosé och inser hur mycket jag saknat detta men egentligen är det den här känslan jag saknat absolut mest….att sätta sig ner och bara känna hur varenda cell i kroppen slappnar av och det känns som inget kan få mig ur balans över huvudtaget! För mig är det hundra procent återhämtning!

Efter en längre stilla stund ihop på fördäck med varsin sallad, lite fin besök av Peter och Selina som tittade förbi så är Svante såklart i farten med att greja lite. Idag blev det målning av däcket så Coccos blev precis förpassad till land. Nu blir det ljusgrått istället för att inte det ska blända så mycket i solen.

När jag kom ner insåg jag dessutom hur länge sedan det var jag var här och hur mycket min fantastiska man har fixat!! Så fint i sittbrunnen och aktern med badstege att fälla ner, ratten och hela den pelaren som den satt på är borta och det finns massa plats i sittbrunnen och större bänk att sitta på och förberett för styrpulpeten. Men även morgon innan vi kom hit så hann vi ju med endel saker….helt otroligt vad lite uppsägningar kan göra 🙂 Svante röjde i källaren och tog grejer på gräsmattan och rensade ut sånt som kan kastas direkt. Själv passade jag då på att fota lite i källaren och annat som kunde läggas ut på blocket och Facebook försäljningssidor, lokala. Det blev en “retrobyrå” mindre, en Retrolampa med glasfot, en industrisymaskiner, en stor fotpall/ ” flyttbar divan” till Ikea soffa i beige och våra kära utemöbler från Grythyttan. Utemöblerna verkar eftertraktade och även industrisymaskinen fått intresserade direkt men vi har inte svarat på något ön, gör det ikväll när vi kommit hem igen, så inget är sålt så är du intresserad av något kan du kontakta oss ;-)Nä nu blir det inte mer info här fast det finns massor att säga om både känslor i hela denna karusellen som nu startat och att vara här men det tar vi en annan gång för nu vill jag njuta fullt ut av att vara just här, just nu!<3