Det är så härligt när jag stannar upp och tänker och inser att både vardag och helger är fyllda av små, mindre eller större äventyr hela tiden på väg mot vårt första mål….att komma iväg.

Jag skrev i förra inlägget om den härliga söndagen vi äntligen fick på båten vilket var första gången på länge sedan jag var där och visst har jag saknat det massor att vara där men det blev ännu tydligare när jag kom dig.

Fredagen var ju ett spännande äventyr i sig med fyllt med flera mindre saker som att jag lade ut fler saker till försäljning vilket såklart därefter har präglat hela helgen med kontakt med flera människor via mail, fb och mobil. Men bäst på hela fredagen får jag nog säga att mitt coachingsamtal via skype var med Camilla Lebert Hirvi som kallar sig och lever som Digital Nomad. Jag har haft kontakt med Camilla vid några tillfällen tidigare men nu gav det mer än någonsin då det var så konkreta saker vi behöver hjälp med, få veta m.m

Går du in på Camillas sida så står det “Livsdesign för inre & yttre frihet“. Visst låter bara det både härligt och vackert! Mötet med Camilla gav otroligt mycket och det var tufft att just nu vara begränsad med energi och ork i min rehabprocess efter operationen, men ändå!! Camilla är fantastiskt duktig på att peppa och ställa bra frågor så jag får tänka till på saker som jag kanske inte tänkt på, på just det sättet eller var jag kan söka viss information m.m Jag längtar redan till vårt nästa möte och allt som förhoppningsvis har hänt däremellan.

Igår tillbringade vi eftermiddagen med att fira Nationaldagen i Slottsskogen i Göteborg med Svantes föräldrar, Svantes son Elias med sin flickvän från Skottland. Det var en ny upplevelse även för oss att se alla dessa människor som kommit dit och satt och hade picknick överallt, ljuvligt med det vädret som varit!

Väl hemma var det dags att börja förbereda för morgondagen, alltså idag….då min son Oliver återigen ska flytta ner till Växjö. Han flyttade hem i januari i gen då han skulle göra en operation av bröstkorgen….men det blev lite komplikationer så en operation blev 6….men nu är han på gång igen och det är dags att söka jobb och lägenhet men landa hos mormor först 🙂 Eftersom sängen ändå ska med på släp så bestämde vi det var lika bra försöka få med så mycket som möjligt samt gå igenom vad han vill ha från hemmet så att inte vi säljer det utan vi har även packat det. Det känns kul att han väljer saker som jag fått ärva av mina mor och farföräldrar som jag ändå gillat men hade absolut i dagsläget klarat av att sälja, men så mycket roligare att barnen vill det! 🙂 Så idag bär det av mot Växjö när Svante slutar jobbet och det känns såklart dubbelt men inte lika svårt som förra gången i mammahjärtat. Det är skönt se lite gapande hyllor i våra köksskåp som vi nu ändå lyckats sälja på Blocket som ska hämtas i veckan.

Det blev en lång sammanfattning av alla små äventyr som hänt under helgen fram till idag 🙂

Med det önskar vi er en fortsatt härlig vecka och glöm inte att även ditt liv är fyllt av små äventyr hela tiden…..om du väljer att se det så 😉