Efter en ganska snabb och intensiv visit i Växjö hos min mamma för att flytta ner oliver med en bil med släp fyllt av saker så är vi nu hemma igen….med massa saker!!

När vi nu ändå dundrade in hos mamma med massa saker och Oliver flyttade in i mitt gamla flickrum med sina saker så behövde ju det som mamma ställt in där som hon ärvt m.m ta vägen någonstans och hon ville inte behålla det utan få hjälp arr sälja det så vi lastade det på kärran för att ta med hem. Dessa fina gamla saker plus lite till som räddade från vinden där mamma tänkt rensa och slänga allt! Men …….med vår numera erfarenhet av loppis så vet vi ju lite vad som efterfrågas och är populärt så vi räddade några av mina gamla saker som också fick följa med hem till oss. Nu är frågan om det är tradera, blocket, loppis eller annat som är rätt forum för dessa saker…..det är nog lite blandat faktiskt.

Svante åkte nästan direkt till jobbet efter vi hade packat in och då började min nostalgitripp rakt ner bland singlar och LP skivor! Något vi lärt oss efterfrågas och många gånger har ett värde mer än man trott. En idé föddes…jag gör en Spotifylista med minst en låt från varje skiva 🙂 ….det tog lite tid men med den i bakgrunden sedan kunde jag polera upp min gamla dockvagn från 70 -talet! Säkert har flera av er också fått ligga i en sådan här tjusig vagn på 70-talet och jag fick även äran att få en egen snygg, brun och gul vagn till mina dockor när jag fick en lillebror 🙂


Och sedan är det ju mitt härliga dockhus! Jag hade sett fram mot att gå igenom påsen med alla små saker till men tyvärr lyckades vi nu glömma den ….men det finns ju kvar. Det vore så kul om det fick komma  till användning igen, det är ljuvligt!


Sedan fick vi äran av mamma att sälja ett gammalt vackert pottskåp som jag lätt hade tagit själv om vi inte skulle åkt iväg….det är gammalt och kommer från min mormors moster som jobbade på Statt i Växjö på hotellet där och dessa skåpen användes som sängbord där förr. Härligt med möbler med historia…..Men nu till den svåra delen….att vila när det finns så mycket kul att göra….men ett måste för här ska minsann läkas!


Så nu landar jag i soffan med ett sinne fyllt av nostalgi ett leende på läpparna och med ett hjärta fyllt av tacksamhet över det jag har fått uppleva i mitt liv hittills.

Ha en skön onsdagskväll!

Skepp ohoj!