En spontan idé att ha en hemmaloppis i helgen startade igår när vi satt i bilen….sagt och gjort så skapade jag ett facebookevenemang men lade även ut det i några lokala köp och sälj fbgrupper….hejhopp!!! Det gav mig jobb för resten av kvällen…haha…så många som hört av sig och taggat andra, frågat om både det ena och det andra….och några saker som var med på en bild sålde jag direkt. Det svåra blev när flera istället börja be om bilder på saker…..allt från dvdfilmer till mopeder. Jag insåg snabbt att det fick jag lägga ner.

DSC02587 DSC02593 DSC02596DSC02591 DSC02590

Vi har ju faktiskt en loppis   hemma av just den anledningen att vi inte kan ta kort på precis allt eftersom det är galet mycket som ska säljas 😉 Sååååå……vänligt men bestämt Välkomna i morgon och söndag mellan 11-15.

DSC02599 DSC02600 DSC02601

Vi har haft fantastiskt bra hjälp av mina svärföräldrar som dök upp i morse innan vi hade hunnit ut med hunden för att hjälpa till att förbereda. Spännande ska det bli så nu håller vi bara tummarna för att det blir uppehåll i morgon. Mopeder och cyklar är uppställda, bord uppställda i trädgården, garderoben rensad (min i alla fall…haha….Svante har inte hunnit han har gjort mer tungt arbete så han har det kvar….) med mera…så nu är vi helt slut….vila och ladda inför imorgon….Vi är så tacksamma för den hjälp vi får av svärföräldrarna.

Ett glas vin i soffan…i morgon är en ny spännande dag men förhoppningsvis lite härliga möten med nya människor <3

Varm hälsning från ett spännande kaos!