Måndag och äntligen var det dags för mig att ha SommarYoga igen som jag började ha förra veckan. Dock var vädret betydligt mer osäkert idag än för en vecka sedan men vid lunch kändes det ändå som att det skulle gå bra så jag bekräftade i Facebookevenemanget att det skulle bli….En och en halvtimme innan det var dags så gick jag en sväng med hunden och kände att det blåste rätt mycket och några regnstänk kom….hm….har ju gått ut med att då blir det inget… Men jag ville ju yoga!!!

Heja Facebook!  Sagt och gjort så skrev jag på den sidan där folk kunnat anmäla sitt intresse att det blir…MEN inte vid hamnen utan hemma hos oss i vår trädgård! Vi har ju kvar “partytältet”  från loppisen så varför inte? ” Det lär ju ändå inte komma så många om ens någon….” tänkte jag.

Efter en stund så fick jag besked att två kommer, sedan fyra och fem…ja men det kändes ju kanon!

De kom vi skulle börja och så kom det en till och två till osv….det slutade med att vi blev 15 personer som tryckte ihop oss under tältet och yogade i ösregnet! Helt ljuvligt!!

Det verkar som det var en positiv upplevelse för de flesta som ser fram mot fler gånger men ljuvligaste kommentaren gav Julia “-Det här var ett minne för livet!”

Så sant….för hur ofta Yogar man ute i regnet….

Med ett leende och en varm känsla inne i hela kroppen avslutar jag nu detta inlägg….
Namaste <3 image