Med ett leende på läpparna och flygande lätta steg liksom svävade jag till jobbet i förmiddags i värme och solsken. Jag har nog aldrig tidigare varit med om en sådan känsla när jag gått till jobbet. Självklart kommer jag sakna härliga kollegor men och att arbeta med härliga ungdomar, men……det här känns så rätt. Nu ska vi göra det vi vill och jobba med det vi tycker är kul, när vi vill…..3 arbetsdagar kvar har jag denna veckan! Tjoho! Det är nära nu!!

Njuter samtidigt som det nu händer mycket hela tiden!! I helgen hade vi hemmaloppis igen. Vi var väl rätt säkra på att det inte skulle koma så mycket folk denna gången som de tidigare eftersom det var så galet varmt och mitt i värsta semestertiderna….men det kom massor av härliga människor på lördagen, riktig rush, något mindre på söndagen men vi sålde en hel del och nu börjar det på riktigt att märkas. Det stora sakerna märks ju såklart mest så som köksbord och stolar, Svantes klädskåp, vårt skoskåp i hallen, skrivbord, en av tre bilar…..ja det märks men trots att det ser ut att vara mycket saker kvar så vet ju vi att det är mycket som sålts…..vinden som var överfull är tom (endast julsaker kvar), friggeboden var full av loppisprylar och möbler men där är nu tomt och källaren börja tömmas och vi hade inga skedar till frukosten i söndags så det blev teskedar haha!! 🙂

DSC_1355

Kök utan matbord och stolar, utan 2 vitrinskåp….och en del annat…

På onsdag är det visning så nu är det fokus på att få någorlunda ordning i oordningen så i eftermiddag passade jag på att måla lite lister…ni vet sådant man lätt blir hemmablind för…hm…Svante slet som ett djur med att rensa och plocka undan på förmiddagen innan jobbet och hunnit tvätt kölsvinet…puh….japp det är jobb och ibland blir vi trötta på det och humöret sjunker men för det mesta kommer man på sig själv med att det är ju det här som tar oss framåt och varje liten sak vi sliter med tar oss ett steg närmare hur tjatigt och tråkigt den än må vara så det mesta görs nog ändå med ett leende. Men jag är såååå glad över mina yogamåndagar när jag får sätta mig ner med ett härligt gäng yogisar utomhus, leda dem och mig i en härlig stund av yoga och mindfulness. Idag i värmen med lite åska i bakgrunden nere vid hamnen….ljuvligt.

DSC_1363

Ett samtal från Ttela idag också som hade “fått tips” om vad vi håller på med var ju också lite kul såklart 😉

“Le mot världen och världen ler mot dig!”

<3

IMGP1605