Japp då har vi kommit till den punkt när vi båda lämnat våra jobb bakom oss…..hur det känns? Det känns rätt men annars känns det nog inte något särskilt än….det är nog lite svårt att fatta riktigt än….känns ju liksom som vi har gått på semester….det är ju så många runt omkring oss som är på semester eller har varit på semester nu och vi har inte haft någon semester än i år så det kanske inte är så konstigt än……

För min del som varit sjukskriven så mycket sista åren och som bara jobbat där i 4 år så märks det ju inte så mycket att jag är borta….men Svante kommer vara galet saknad! Jag har redan hört flera som säger att Vattenpalatset kommer vara sig likt utan Svante. Han lämnade ju trots allt jobbet i söndags efter att ha jobbat där ett tag…hans badvaktskarriär började som ett sommarjobb för 32 år sedan….japp…det är ett tag…många barn och föräldrar har babysimmat med Svante, blivit tillsagda av Svante och utsatta för hans ljuvliga spratt och bus <3

IMG_0717

Nu ligger fokus på att fixa och greja….det målas, meckas, planeras och till helgen är det dags för ännu en loppis…..inte lika mycket saker men ändå mycket fast mer mindre saker….kläder, husgeråd och böcker finns det galet mycket kvar av och lite mer 😉 Så välkommen på lördag och söndag till Blåsutbacken 8 mellan 11-15.

 

Vi har även skänkt två kassar med gamla handdukar till ett hunddagis och ett hundpensionat som blev väldigt glada över att få extra handdukar som går åt med många hundar vid dagar med dåligt väder eller om de badat 😀

Just nu befinner jag och Noah oss hos min mamma, bror och min andre son Oliver i Växjö för att lämna fler av Olivers grejer och umgås lite. Samtidigt som mamma lagar mat, grabbarna målar tak så passar jag på att fixa lite beställningar jag fått så är i sommaren på kuddar, halsband, armband och fotlänkar….känns skönt och mysigt. Svante fortsätter att fixa och trixa som bara han kan <3

Fotlänkar howlite och jade

rosenkvarts och månsten

 

Hoppas ni njuter av er semester!

Nu är mailserien klar så har du anmält ditt intresse för mailserien “Vardag i Balans” så kan du göra det nu för nu är den i gång…..det finns även erbjudande på armband tillhörande varje reflektion för dig som är intresserad 😉 för att få de 5 mailen gå till hemsidan www.blackpearlofsweden.se och anmäl ditt intresse längst ner på första sidan.

Önskar er en skön tisdagkväll!

//Sanna

DSC_0510