Klockan är strax 21.30…Jag sitter i sittbrunnen på båten med Coccos medan Svante avslutar motormeck. Det är lite kyligt men klart och vackert. Äntligen en eftermiddag och kväll på båten!

Efter att vi äntligen släppt taget om att ha loppis och istället sälja saker på nätet och till auktionsfirma så känns det fantastiskt att lämna vårt röriga hus med saker vi ändå inte ska ha kvar och gå ner till båten. Vi pratar om båten och allt vi har framför oss hela tiden men ändå har vi varit mindre på båten än någonsin sedan vi köpte den…..självklart finns det förklaringar och uttag och reparation av motorn är en. Nu hat motorn äntligen kommit på plats igen så idag kunde Svante äntligen ta tag i det han längtat efter så….nämligen att pussla ihop alla delar som han blev tvungen att ta bort för att kunna få ut motorn ur båten!!!

Själv har jag mest “hängt” här i solen med Coccos och njutit av solen och att bara vara…. Reflerkterat över veckorna som gått och det vi har framför oss….Det händer mycket spännande nu…..berättar mer om det en annan dag!

Motorn, ja motorn verkar må mycket bättre och vi är hoppfulla…fast ja det har vi väl egentligen varit hela tiden…men vi börjar se slutet på just det nu 🙂 Yeah!!!

En bra söndag!

Vi önskar dig ett bra avslut på din vecka <3