Ja vi är seglare och nej vi är absolut inga motorfans och använder sällan motorn om vi inte verkligen behöver…typ kanaler och in i hamn…..MEN….just dessa gånger vill vi ju verkligen att motorn ska fungera och vi har haft motgångar med motorn hela sommaren!  Svante har kämpat på och fått bra hjälp av Vargöns mekaniska och Ola på Centerns. Det började ju förra året efter vi tankat diesel i Danmark.  Då blev bränslefiltrerna igensatta om och om igen och Svante rengjorde dessa gånger flera….Nu har det blivit som en dominoeffekt av saker som hänt…när vi trott vi kommit på vad det var och åtgärdat det så har ett nytt problem dykt upp….nya delar, nya tankar och idéer. Det har ärligt varit motigt.

Men idag, ikväll när Svante hade hämtat den nya startmotorn så vrålade vår Nannimotor igång igen….kanske var det hotet om eventuellat utbyte som gjorde det 🙂

Men….vi vet ju fortfarande inte exakt var som var grundproblemet som utlöste allt det andra som känts som “symtom” på något som inte varit bra….Så borde vi kanske byta motor ändå?? Hm…vi har ett erbjudande med vår motor som inbyte….så kanske…vi vill ju kunna lita på motorn.

Det får ändå bli att fira denna framgången med lite bubbel…vad vi ska göra sedan får bli ett beslut för morgondagen. Vi sover på saken sedan men just nu glädjs vi över detta!!