Igår när vi grejade hemma på förmiddagen så kom Alan från Blåsut Varvet förbi och sa att han kunde lyfta upp vår pärla. Svante for iväg som ett skott och det dröjde inte länge förrän hon stod på land.

Ibland är det skönt när allt bara flyter på! Rodret blev fixat, botten målad och nu är hon redan i igen. Helt ärligt var jag lite orolig att det skulle ta längre tid men med så bra hjälp när det behövdes som Alan bistått med så går det snabbt om man vill! Härligt!

Imorgon är det blandade aktiviteter. Det är Barnyogadagen så på förmiddagen ska jag vara på Fridaförskolan och göra en yogasaga, sedan kommer det en loppisherre och hämtar det mesta som är kvar och rea/ utförsäljning i webshopen har börjat nu ikväll för att rensa ut lite av mitt material….och inte att glömma…En tur med båten får det ju bli med om inte annat så åtminstone tillbaka till marinan även om det är väldigt.
Å, där kom  min man och överraskade mig nu!! En helt vanlig torsdagkväll! Efter drygt 5 år här och en konstant längtan efter ett badkar…(har alltid haft det och tyckt det varit vardagslyx men vi har inte haft ork och tid att fixa ett badrum till mellan vardag operationer, studenter…ja livet som det varit…trots haft alla “delar) så har Svante tänt ljus i källaren och tappat upp ett bad!! Så nä!! Nu har jag inte tid med detta mer 🙂 dags att njuta <3