Visserligen har vi inte kommit iväg men oj vad gott i har det i sensommaren!

Igår när solen strålade träffade vi en bekant på väg till båten, Svante frågade om han skulle ut med båten men tyvärr….andra planer med familjen. Då sa jag lite checkt att det skulle ju vara fint flera dagar nu….. Kommentaren tillbaka är ljuvlig….”Men alla är inte pensionärer och kan njuta av solen på dagarna i veckan”. Haha….så sant. Snabbt man glömmer.

Så för mig att idag kunna välja var jag ska sitta och göra iordning smyckesbeställningar är fantastiskt!  Jag kan vara där jag vill och idag blev det i solen på båten och nu ikväll på bryggan. Vilken otrolig frihetskänsla! Mellan smyckestillverkning har jag lagt en hel del tid på att svara personer som hört av sig angående att hyra vårt hus….Vilket varit galet många redan, men även det funkar på kajkanten 😉

Svante har fortsatt olja och lacka masten m.m och nu hoppas vi snart att vår makrillsleverens från kusten kommer snart så vi kan grilla makrill här ikväll.

Go måndagkväll önskar vi er!