Rensa, rensa, rensa…..Svante och svärfar har kört till tippen och Erikshjälpen med saker. Jag och svärmor gick loss i skafferiet! Och för dig som inte vet så är vårt hus ett gammalt hus med ett härligt gammalt skafferi som man kan gå in i och där med finns utrymme till alldeles för mycket saker. Vet inte hur många som sagt att skulle det bli krig så skulle de vilja komma hem till oss för här skulle man klara sig länge på det som finns i skafferiet 🙂

En typisk grej man skjuter på att göra men när man väl tar tag i det så är det riktigt skönt att bara få rensa undan.

När Svante åkt iväg för att massa på mesanmasten så började vi äntligen kunna se slutet på skafferitömningen! Men självklart råkade jag precis i slutet trampa på kanten av kassen med glas i och skavde bort en stor mysig bit skinn från stortån…så ja nu sitter jag här i soffan med foten i högläge och tryck på….det ville inte riktigt sluta blöda. Typiskt!  Jaja….inte supersmart gå barfota när man grejar med sådant här men tyvärr kommer man ju sällan på det förrän det händer något.

En liten nackdel är ju att jag just nu går väldigt mycket överallt eftersom vi inte har några cyklar kvar….och svärmor bjuder på middag sedan men Svante får väl slänga mig över axeln så löser vi väl det! Haha….

Är man pirat så är man och då blir det lite blodvite då och då 😉

OBS! Mesanmasten på plats med dubbla vindkraftverk!  *check*