Vi har ju inte haft något annat än vår lilla plastkajak som vi använt att paddla i land med Coccos när vi ankrat men för ett tag sedan skaffade vi en dinge. Vi behöver ju kunna åka i land för att handla framöver så det behövdes. Den första vi fick tag i var lite stor men när vi hade loppis hemma var det några som hade en mindre men ville ha större så vi bytte! 🙂 Vi köpte en elmotor till som är anpassad till saltvatten men vi har inte provat den förrän igår kväll och idag var det även dags för Kapten Coccos att få provåka. Det blev en härlig tur i värmen på Vänern. Så tyst och så stilla med elmotorn så man tror ju knappt den är igång men vi fick ju fart!

Ikväll åker förhoppningsvis stor masten på igen och jag ska smyga iväg på lite andra äventyr i form av en ljudinspelning…..

Njut av denna underbara tisdagseftermiddagen! Det gör vi <3