Vi jobbar ju varje dag för att komma närmare vårt mål att komma iväg…men!! Vi tycker det är viktigt att fånga de fantastiska stunder som uppstår.

Igår kväll var det ljumet i den mörka kvällen så jag gjorde mat hemma och gick ner till båten och Svante i Varvet för att äta där och njuta av kvällen.  Vi satt ut i fotogenlampans sken till kl 22.30…då kunde vi inte med att gå hem, det var ju så mysigt här! Vi stannade och sov på båten.

Det visade sig vara mycket bra val!

I morse när vi vaknade så var det så vackert och stilla. Vi tog med oss kaffet längst ut på bryggan och satte oss där och tittade på hur solen sakta gick upp och djur som lekte och förflyttade sig i vattnet, på vattnet. Solljusets alla färger i ringarna som blir på vattnet av livet där….så fantastiskt!  Sätter nivån på hela dagen 🙂 Inte mycket som kan få oss på dåligt humör idag <3

Tillbaka till verkligheten nu. Strax ska Svante skicka upp “frun” i stormasten igen…..haha.