Värmefläkten brummar gott, kycklingen fräser i ugnen, vinden viner utanför och drar tag lätt i båten då och då så det gungar så där mysigt. Svante grejar nere i båten. Han har satt upp klocka och kompass som vi tidigare hade i huset b.la och löser lite nya “stuvningslösningar”.

Själv har jag precis lagt undan mina bokföringspärmar som ska lämnas över till min revisor imorgon….skönt. Har dock fixat dammsugit och rensat, stuvat också en del idag. Fick undan två flyttlådor och en ikeakasse, sedan har Svante fått undan en del med vet inte riktigt hur mycket bara….flyttkartongerna har vi återlämnat till huset så vi blir av med dem och hyresgästerna har något att packa i till sin flytt till huset. Idagr nycklarna äntligen överlämnade och sista frysen tömd! De har redan gjort och fixat en massa och det ser jättebra ut och känns kanon!

Ett tag innan det blev för mörkt så lugnade sig vinden lite och då passade vi på att flytta båten….ja inte så långt…typ 3 båtplatser längre in 🙂 Vi låg rätt långt ut på udden och nu ligger vi bakom ett skjul vilket gör att det blir väldigt mycket lugnare på båten.

Nu luktar det Ljuvligt här och jag tror faktiskt att det är dags släppa bloggen för lite mat…

Önskar en skön söndagkväll!