Ett par rosa i ull när det känns kyligare från www.saprema.se

Kylan kryper igenom det mesta nu på ett sätt som knappt gå att beskriva…det är lite råkallt. Jag är just nu såååå glad för mina handledsvärmare!!! Har haft dem ett tag men sällan använt dom förutom på yogan under höst och vintertid men nu!!! Jag har ett par på mig 95% av dagarna och det gör verkligen stor skillnad att ha dem.på eller inte. Jag har ett par ljusgrå, långa, lite tunnare från www.hangmatta.com


Handledsvärmare är absolut underskattat!

Älskade raggsockar är också en självklarhet här på båten…vi har “bara” en kasse med oss 🙂 … Som vi hoppas kunna göra oss av med längre fram såklart men nu är de guldvärda!

Varm choklad! Ger både en känsla av lyx, njutning och värme. Fryser jag mycket kan jag ju inte dricka choklad hela tiden…då är varmt vatten ett fantastiskt bra alternativ…Bara som det är eller med lite honung och/ eller ingefära / citron.

Eller läxa till med glögg!! Det funkar året om faktiskt och är alltid gott 🙂

Vi är ju inte längre så bortskämda med varmvatten så dey som vi tidigare nog tog förgivet är numera en känsla av lyx…vad jag menar? Jo något så enkelt som en varm dusch!!

När man skalar av blir man tacksam även över de allra enklaste sakerna.

Med detta önskar vi er en varm skön kväll och imorgon är det dags att berätta vilket datum vi kastar loss…

God natt!