Wow!! Å det här är vår vardag!!

Seglingen ner i ett ruggig väder men med bra Nordostligvind ca 7m/s var ljuvlig på många sätt och vis. Mer än en gång pratade vi om hur fantastiskt det är att ha möjligheten att göra detta….att vi tagit oss möjligheten att göra detta!

När vi kom fram till Vallda Sandö blev vi snart upphämtade av Marcel för att komma hem till honom och Eva på en underbar middag i trevligt sällskap. Jag har bott 7 år tidigare i Vallda Sandö så jag har vänner här och helt klar en del av mitt hjärta på denna vackra plats!

Inte blev det sämre precis när vi idag blev väckta av solens strålar som kom in genom rutan! Det blev kaffe och frukost ute i sittbrunnen och sedan en härlig promenad på klipporna längs vattnet…..ett par gånger även idag har vi sagt det igen….”å det här är vår vardag!!” Lycka, värme och tacksamhet!


Vi har suttit ute i solen hela dagen och det har varit ljuvligt. Kvällen avslutades med ett härligt besök av ännu ett par tidigare grannar och goda vänner från denna vackra “bygd”, Kattis och Jörgen. Skratt, värme, kramar….

Dagens ord är definitivt TACKSAMHET!

Imorgon fortsätter vi….tar sikte mot Halmstad och ser om vindarna är med oss på det.

Go kväll!!