Det är så ofta som jag upplevt under mitt vuxna liv att det är svårt att ta sig tid för till synes enkla saker men kanske ändå väldigt viktiga. Jag tror inte jag är ensam om det….Det är väldigt lätt att till exempel tänka att man ska ta kontakt med någon man inte pratat med på länge men ändå tänker på ibland eller till och med ofta…..men ändå så rullar livet på på något konstigt vänster och det är lätt att glömma bort att ta sig tid till det man verkligen vill och annat tar för stor plats och dygnet har bara 24 timmar och på de timmarna ska det hinnas med att jobba i minst 8, träna, handla, laga mat, kanske läxor med barn, tvätta m.m.m.m.m

Idag har jag en känsla av att vara “rik” i tid! En fantastiskt skön känsla. Redan i Vallda Sandö tog jag kontakt med personer som funnits i mitt liv och som jag saknat efter flytt och haft alldeles för lite kontakt med…kära härliga återseende, kortare och längre pratstunder men varma kramar. Nu ligger vi Halmstad och det är 19 år sedan jag flyttade härifrån. Min första son är född här så här finns personer jag umgicks med under hans första år och sedan försökte vi hålla kontakten efter vi flyttat och sedan gick tiden….och var och en hade sitt liv som rullade på. Nu är vi här och igår tog jag en kontakt och idag “försvann”  två timmar i rask takt när Mia och jag tog en fika och uppdaterade varandra om oss själva och våra familjer.

Så nu sitter jag här i båten och känner mig riktigt rik på tid och reflekterar lite över vad det öppnar upp för dörrar när man känner det. Att verkligen stanna upp och inte rusa fram utan känna att de där små stulna stunderna för möten är värda tiden. Vi är idag stolta ägare av tid :)…. Det ger även en känsla av att inte behöva ta sig tid….för plötsligt är det inte längre en bristvara i vårat liv. Det känns helt enkelt som om det blir lite lättare.

Vi hade först planerat att lämna Halmstad redan imorgon men det är kulingvarningar utfärdade och vinden skulle vi dessutom få i näsan så vi väljer att njuta lite till av Halmstad med nya och gamla bekanta så hoppas vi att söndagen blir så bra som det ser ut på väderprognosen nu.

Ja, just det…glömde ju berätta att en ny bekantskap vi fått via Facebook med ett par som göra samma sak som vi (de är lite före, i Holland), har öppnat upp för ännu en ny bekantskap här i Halmstad. Deras vän Erik som ligger i planeringen för långsegling även han kom på besök innan och nu är han och Svante iväg en sväng och gör några ärenden. Haha…så kul med möten!!

Pst….vill passa på att än en gång tacka Nordic Wellness för sin fantastiska gästfrihet även här i Halmstad!!