En helt vanlig onsdag i november….det har regnat, blåst och haglat…..men så finns det vissa saker som skiljer sig från vår tidigare vardag…..så som att gå ett par meter för att köpa en nyfångad torsk, ha en tid att passa….men idag hade vi faktiskt det! Vi stannade ju kvar i Snekkesten för här var så mysigt och välkomnande. Sedanblev vi ju även inbjudna till segelklubben som en onsdag i månaden har träffar med föreläsningar och i kväll var det Lars som berättar hur han under ett år seglat fram och tillbaka över Atlanten! Han höll ett bra föredrag även om det var på danska 😉

Det var inspirerande. Det fick oss att känna att vi kan med och ännu mer hur rätt  vi gör som inte planerar att komma tillbaka….hans enda råd var “att inte ha nån tid att passa”!

Men!!!! I pausen fick vi frågan om vi kunde tänka oss att prata och berätta i ca 5 min efteråt om det vi gör!? Såklart eller??

Sagt och gjort!! På ett ställe där vatten, öl och ett glas vin kostar 10:- kan man inte annat än att säga ja 🙂

Plötsligt var det vi som var i fokus….med frågor m.m folk fotograferade och skattade och efteråt kom så många fram och önskade “god tur”! Var tusan har vi hamnat??? Vilket ställe! Vilka människor! Vi är så glada och tacksamma för att ha tid och stannat upp för att träffa dessa härliga människor! Hamnfodgen, kyrkarkitekten, Taubesångaren, filmaren, revisorn m.m vilka ljuvliga människor!

Behöver vi nämna att v var sist med att lämna lokalen med några av dessa herrar ……   🙂


Men imorgon lämnar vi……med  ett löfte att komma tillbaka en onsdagkväll och prata.

Haha….vilket liv!