Det är med väldigt dubbla känslor som jag sitter här i Cina och Tomas varma kök. Passar på att skriva lite medan Cina lagar mat 🙂

Det känns å ena sidan trist att behöva lämna Svante, Coccos och båten i Malmö för att ta tåget hit till Småland….Känns ju som vi än så länge bara precis kommit iväg….så det känns lite tidigt att “lämna skeppet” redan för en hel vecka borta.

Å andra sidan så är det väldigt kul att komma hit, träffa vänner ha det lilla eventet på söndag, träffa familj, vara med i Radion (inbjuden till Radio Kronoberg på tisdag…haha…..), ha yogautbildning i Göteborg nästa vecka med Cina….ja allt det är ju roliga saker och jag vill göra dem! Jag gör ju det för att det är kul!

En annan aspekt i det är ju faktiskt också att vi vetat detta länge att det skulle bli så här och att efter denna veckan kan vi fortsätta lite mer rakt söder ut och inte behöva “kryssa” fram och tillbaka mellan Danmark och Sverige mer! Vi är ju här nu!!! …..då det närmar sig att kunna göra det. Spännande!

En intressant känsla som också dök upp, redan igår faktiskt, var att jag kände ett motstånd och det kändes lite jobbigt att idag ha en tid att passa när jag skulle med tåget!!! Jösses vad bortskämda vi redan har blivit med att vara kungar över vår egen tid 🙂 Jag sa det till vår vän Martin som kom på besök i båten igår kväll och han tyckte det var lite fascinerande och vi pratade lite om hur styrda våra liv oftast är av tider att passa för olika saker, fullbokade almanackor m.m….i många människors liv finns väldigt lite utrymme för att bara vara och göra det som känns rätt precis i stunden. Det går att skriva mycket om det på olika sätt men det tänker jag inte gå in på närmare nu….kanske en annan dag…

Har inte pratat med Svante ikväll så jag vet inte vad han hittat på mer än tagit en långpromenad i ett vackert men kyligt Malmö….men känner jag honom rätt har han redan satt igång med att pyssla och fixa saker som var hans plan under den tid jag är iväg. <3

Nä nu stänger jag ner och ska underhålla Cina lite som knappt kan prata själv då hon tappat rösten…..vi som brukar kackla som två hönor i början när vi ses….nu får jag mest kackla och hon lyssna! 🙂

Ha en underbar fredagkväll!

Varm (nästan svettig….inte van vid att ha det så här varmt inomhus….)hälsning från Småland