Sitter i mammas varma vardagsrum, tv:n rullar, jag behöver inte frysa men ändå längtar jag till Svante och det enkla, men kalla livet på båten……

Men…jag är otroligt nöjd med gårdagens lilla event som Cina och jag hade igår på Moves & Motivation. Vi kallade det för Dream Love Laugh Yoga och det var nog precis vad det blev. Jag pratade om vår dröm som blivit vårt liv men med en tanke om hur vi tror att det är viktigt att alla ibland stannar upp och verkligen funderar över vad som är var och ens egen dröm/drömmar i livet, skulle det gå att göra drömmen till en plan och om inte, vad är det som hindrar det? Som någon även lade till att även fundera över vad som är våra egna drömmar och inte någon annans….vi får ju rätt mycket matat till oss idag med åsikter från b.la media.

Där fanns värme och kärlek, det blev skratt – framför allt när vi släppte all form av prestation även i DansYogan och lekte lite med musiken. Vilken lycka det är att får röra sig till musik, svårt vara på dåligt humör då 😉 och så blev det en hel del Yoga. Sammanfattningsvis tyckte deltagarna att det var en väldigt skön dag och som någon uttryckte att den lämnade en känsla av “Lyckorus” när det skulle gå hem. Trots att Cina knappt hade någon röst kämpade hon på bra och vi kände oss båda väldigt nöjda med dagen sedan är ju Moves & Motivaitons lokaler fantastiska med sina härliga upplevelser på väggarna och att slippa speglar.


Idag var jag tillbaka i lokalen igen för att ta och prata i lite lugn och ro med min vän Anja som är ägare på Moves. Ännu ett skönt och efterlängtat möte. Långpromenader med först son och brorsans hund sedan ikväll med bror och hund, samt tid med mamma och lite jobb med fakturering m.m har också stått på dagens program för mig…

Men vad gör då Svante och Coccos i Malmö?

I lördags var han hos vår vän Martin och tvättade, åt middag. Igår hade han haft flera möten med olika spännande människor som gått förbi båten och varit nyfikna och frågat om planer. Så härligt med dessa spontana möten. Någon australiensare som också bodde på båt och kom förbi med en öl m.fl. Han jobbade öven lite med att sy lite kapell. Fick ett mms idag med texten “Bättre arbetsplats kan man nog inte ha….Älskart!”

Så nu laddar vi om för morgondagen med nya äventyr och möten.

Önskar er alla en riktigt skön kväll…..