Idag hade jag ett trevligt möte med Jocke Wallgren på Sveriges Radio Kronoberg. Det är spännande att komma in på en sådan intervju där jag inte hade pratat med honom något innan och vi bara hann byta några korta fraser innan men egentligen var det när jag satt där och väntade som jag hörde honom presentera vad som skulle komma här näst (och det var jag) som jag blev tydligt medveten om vad inriktningen på intervjun skulle bli mer specifikt 🙂 Kul och lite spännande. Jocke var ju väldigt lätt att prata med så det var ju bara att svara på frågorna men sedan är det ju alltid så att det i efterhand är lätt att komma på saker som jag kunde uttryckt annorlunda o.s.v men vad tusan! Härligt möte, kul att vara med och få dela med av vårt sätt att tänka kring att släppa taget b.la.

Hur som helst så hittar du intervjun här:

Nu stänger jag ner för att kolla läget med Svante, hur han har haft det idag i regnet och prata lite till med min mamma för imorgon är det dags för mig att byta ställe att sova på igen….

“Do something everyday to bring you a little closer to your dream”

” If you can dream it you can do it!” 

Detta finns på P4Kronoberg Sverige Radios Facebook sida med text som rullar på bilden från vårt samtal 🙂 På bilden är jag på Black Pearl (en bild Svante tog förra sommaren) samt Jocke som jag pratade med