Igår, 16/11 var det exakt en månad sedan vi kastade loss och lämnade vår hemma hamn Vänersborg.

Jag kände mig väl lite sentimental igår på morgonen och det kändes tråkigt att inte vara på båten och reflektera och prata med Svante om hur månaden har varit….osv

…så jag skrev ett sms…och ni vet ibland går det lite fort…visst kan man skylla på att den stavar knasigt av sig själv ibland men då brukar det vara ord som liknar varandra…Detta meddelande fick Svante :”God morgon älskling! Idag är det 1 år sedan vi lämnade Vänersborg. Skulle vilja vara på båten med er. Pussar ” 

Svantes svar:” Vänta, vänta lite nu….hur länge har jag sovit?!? 🙂

Hur som helst så har vi haft en fantastisk månad med många härliga möten och upplevelser, men framför allt med en otroligt skön känsla i kroppen varje dag!

Jag sitter just nu i bil med Cina mot Göteborg och har haft lite härlig konversation på messenger med hela familjen på en gång….härligt att läsa deras konversationer med varandra och väder bilder skickas från olika håll 🙂 Malmö och Svante har klart finast väder, Elias och Skottland grått som vi andra. Vi har haft på sol och regn under bilresan.

Känner mig lycklig <3

Längtar men njuter nu med…