19. Healing meditation:

En kraftfull meditation som jag gillar mycket och passar extra bra så här i adventstider.

Sitt i lätt meditationsställning, känn in ditt sittande. Sittbenen o fötterna mot underlaget. Känn in din rygg så du sitter rak o sträckt men ändå avslappnad. Axlarna sjunker ner i din kropp, dra in hakan lite lätt. Tryck armbågarna mot sidan av din kropp. Vänd handflatorna uppåt och böj handlederna. Behåll denna position under meditationen. Ögonen slutna, fokus på tredje ögat. o ett fokus på dina händer och området kring din kropp.

I den här meditationen använder vi mantrat Ra Ma Da Sa Sa Se So Hung, som betyder sol, måne, jord, oändlighet, totalitet, jag är du.

Sjung mantra och känn mantrat i dig. Fortsätt i 3-31 minuter. Avsluta med att ta ner händerna mot varandra med dig kroppsstorleks avstånd. Känn området mellan dina händer lägg fokus på det området, gå ihop dra ifrån o känn. Sakta går du in mot mitten, tills dina fingrar når varandra, så för du ihop händerna. Sitt en stund i tystnad och tänk på någon som behöver healing, med ögonen slutna ser du den personen framför dig.

Jag älskar Snatam Kaurs version av denna meditation.

Ra Ma Da Sa är ett mantra som ger healing till dig själv och andra.

15126181_10208631963529190_1682557976_o