20. Tankar & bakgrund till de smycken från Black Pearl of Sweden.

Tron på den mystiska egenskaper ädelstenar går tillbaka till antiken. Flera kulturer såsom egyptierna, babylonierna och assyrierna trodde att ädelstenar hade särskilda metafysiska och läkande egenskaper. De trodde att ädelstenar innehöll energier och vibrationer som kan leda till läkning och andra resultat såsom teckning rikedom eller främja fred.

Du har det inom dig. 
Balansera kroppen med ett handgjort energismycke. Med kristaller och ädelstenar utnyttjar du lättare din inre kraft. Varje sten har sin speciella egenskap, och du känner bäst själv vilket energismycke som kan stötta dig.

dsc_2744_1477208895132

Tacksamhetsmala med turkosfärgad Jaspis samt gulfärgad jaspis och träpärlor.

När du väljer din vilken sten du vill ha i ditt smycke ska du följa ditt hjärta. Låt din intuition styra eller läs om egenskaperna för varje sten och låt din intention avgöra.

Det är lika viktigt att välja en sten som du visuellt och estetiskt dras till. Något du tycker om och är vackert! som att välja en en sten vars egenskaper stämmer med din intention. Det är något kraftfullt med att bära sin avsikt. Och det gör ditt mål konkret i varje ögonblick av dagen. Varje gång du tittar på ditt smycke eller känner det, påminns du om att stanna på din väg. Och när du blir distraherad på något sätt så har du har ett fysiskt objekt att röra vid och som försiktigt leder dig rätt igen.

dsc_2667

Grå Jaspis. Jaspis betyder fläckig sten så dessa stenar har alltid lite olika nyanser vilket gör dem levande.

Vi gör smycken efter personliga beställningar där vi tillsammans designar ditt halsband eller armband efter dina önskemål eller så väljer du ett av de befintliga som finns i shoppen. Det finns inte så många av varje sällan mer än 3 exakt lika, detta för att vi vill ge dig känslan av att ditt smycke är unikt.

dsc_2718

Snökvarts med en stor pärla Bergskristall längst ner och infällda på en sidan finns även en månsten, solsten, grön aventurin och bergskristall

Våra smycken har blivit uppskattade presenter att ge bort när någon fyller år, slutar på jobbet, till en vän eller bara till sig själv för att det är precis vad du behöver just nu. Alla smycken levereras med information om stenarnas betydelse.

dsc_2704

Vackert röda oxöga även kallade röda tigeröga

Vill du veta mer eller har frågor så tveka inte att kontakta oss via mail: sanna@blackpearlofsweden.se

Bor du i närheten av Växjö så hittar du även våra smycken i Yoga Cinas yogastudio så det går bra att kontakta även henne om du vill titta på vad som finns just nu (cina@yogacina.se)

dsc_3053

Ett personligt beställt mala med ca 7 st olika stenar som var favoritstenarna som vi satte i hop i ett smycke.