Imorse var det då dags att följa Noah till flygplatsen för att släppa taget efter en härlig vecka med skratt och massa kvalitetstid! Vilken lyx att få umgås med sin 17 åring dygnet runt i en vecka utan konkurrens från tv och kompisar! Att få tid att prata om livet där han befinner sig precis just nu….tankar, planer och drömmar istället för att bara “fixa mat” och sedan har han brått iväg…känns riktigt bra! Lycka! Men svårt att släppa taget såklart…slet lite i mammahjärtat men vi får vara tacksamma för att han varit här och att det funkat så toppenbra!

När jag satt här och lät tårarna komma lite efter att jag hade kommit tillbaka från flygplatsen så fick jag plötsligt ett så fint meddelande från en f.d deltagare i en av mina Mediyoga med mindfulnessgrupper( även testdeltagare i mitt kommande e-program som jag jobbar lite på) ….” Sitter i Stockholm med ett glas vin och berättar för kusin hur mycket du har betytt/ betyder för mig och så ser jag detta i tidningen Må Bra!”

Ja just det! Det var nu någon gång jag skulle vara med där! Hade glömt bort att det var redan 🙂

Livet rullar på och visst kom det några tårar till där av de fina orden när jag ändå höll på 🙂 Tänk vad några ord kan göra….Och tänk vad härligt att bli kallade inspiratörer!  Att inspirera andra människor är något jag verkligen tycker är givande på många sätt och att av någon annan bli utsedd till inspiratör känns härligt!

Så här sitter vi nu med lite tomhet men med nya minnen, känsla av tacksamhet och lycka….med bordet fullt av Elsaarmband som snart är klara att skickas till Sverige och Finland till alla som beställt…. Lite trötta då liten hund mått dåligt i natt och kräkts ( mår bättre nu, troligen fått i sig något spännande i storstaden..)….men lyckliga över det liv vi valt att leva och de möjligheter som öppnats för oss och hur det får oss att må bra!