Så fort man vänjer sig….nu har vi haft Noah hos oss sedan i söndags och han har fort blivit en i besättningen här i Amsterdam, det är bara Coccos som är lite villrådig på kvällarna…hon vet inte vart hon ska välja att sova? I sin säng mittemot Noah eller uppe hos oss i salongen!? Det brukar bli lite av varje, förnatten i sin säng…men ligger bredvid vår säng när vi vaknar…vår “säng” som är en kombination av soffan och bordet i salongen, vi sänker alltså ner bordet till samma nivå som soffan och stuvar om lite med dynorna…vipps så har vi en säng för två!

Detta var något som vi inte hade testat innan Noah kom så det var lite spännande att prova, och det har gått riktigt bra, så bra att vi överväger att sova i salongen under en period och bygga om i förpiken till bättre förvaring eller ett större sovutrymme…planering, mäta och mera planering, sen kör vi och då är det ju skönt att veta att vi inte behöver sova mitt i röran.

Det är naturligtvis inget drömscenario att börja bygga om i båten nu, men det var heller inget som vi ville skulle få oss att skjuta på avresan så det fick hamna på listan “att göra på vägen”…

Imorgon mönstrar han av, vår tillfälliga gast, sportlovet är över för i år, det kommer att bli tomt…..

Vid tangentbordet…

Svante