Att inte äga så mycket är en fantastiskt skön känsla….jag har aldrig ägt så här lite i hela mitt liv och känner ändå att jag har massor…….men inte i prylar och pengar ut av värme, kärlek, glädje, tid och möjligheter……..samtidigt är känslan av att vilja ge större än någonsin…..då gäller det att hitta vägar för att kunna ge på ett sätt som fungerar när något känns viktigt. Bara fantasin sätter gränser 😉

För ett par veckor sedan föddes idéen med att göra “Elsaarmband” med insamling till Hjärnfondens forskning kring epilepsi. (Läs mer om bakgrunden till det här http://blogg.blackpearlofsweden.se/2017/02/12/varldsepilepsidagen-2017-darfor-tycker-vi-det-ar-viktigt/ )

I torsdags fyllde Elsa 1 år och därför känns det lite extra kul att i samband med det berätta att våra “Elsaarmband” i samband med Världsepilepsidagen har gjort att vi idag har skänkt 4115:- till epilepsifonden!

Vitt Elsa armband med vit Jade 4mm & månsten, lavasten, ametist, rosenkvarts, ett litet silverfärgat hjärta & en pärla med bokstaven E

Vitt Elsa armband med vit Jade 4mm & månsten, lavasten, ametist, rosenkvarts, ett litet silverfärgat hjärta & en pärla med bokstaven E

Svart Elsa armband med Lavastenar 8 mm samt månsten, ametist, rosenkvarts & ett litet silverfärgat E

Svart Elsa armband med Lavastenar 8 mm samt månsten, ametist, rosenkvarts & ett litet silverfärgat E

Jag blev alldeles varm över de fina ord och beställningar som kom….Vi vill tacka er som köpt armbanden och gjort detta möjligt:

Babsan Hallonsten m familj, Caroline Södergren, Anna Nilsson, Emma Nordström, Susanne M Park, Katarina Kostic, Veronica Lundkvist, Therese Andersson, Annica Andersson, Erik & Ammi Hallonsten, Tanya Nordh, Emelie Stålbrand, Nils Hallonsten, Karin Nilsson, Oliver Hallonsten, Noah Hallonsten, Andreas Nilsson, Stefan Edvardsson, Karin Skrifars, Moa Andersson, Linnea & Thomas Hallonsten

Hoppas att ni precis som jag kommer bära era armband med stolthet, värme och kärlek <3

…..fler ord är överflödiga…..