Sol igår, regn idag. Vi tvättar och tar det lugnt med ljudbok och småpyssel.

Påväg till affären för att handla lite så ringde min svärmor mig och berättade bland annat att vi är i tidningen idag!? I Vänersborgs “gratislokaltidning”, Vänersborgaren. Vi har ju haft mail kontakt med reporter där härom veckan men skulle få se vad han skrev ihop sedan men inte hört något så lite förvånade blev vi väl…. Men kul såklart! 🙂 Det står visserligen att vi lämnade Sverige för 3 månader sedan men det är inte riktigt sant eftersom vi nästan har varit i Holland i 3 månader…haha….men det är en världslig sak.

Vi tackar Vänersborgaren för uppmärksamheten och du kan läsa artikeln på deras webbsida här : http://dmweb.v-tab.se/webpages/Dalim/GIVAB/VB/Sample/reader.html

Ett litet ljus denna gråa men ändå sköna dag!
Kapten Coccos hälsar att hon är extra glad idag…(not!!!) Svante har duschat henne på bryggan idag när hon ändå var genomblöt efter promenaden….hon har varit liiiiite tjurig och är om möjligt ännu slöare idag… 😀