Då har vi gjort det där lilla mysiga gemensamma projektet igen som kallas handtvätt! Denna gången invigde vi vår tvättbräda som är med. Det är faktiskt jobbigare att handtvätta än man kan tro!!! Svante fick skrubba på brädan och jag skölja 🙂 Två saker i en….tvätta och träning!

Det har blåst en hel del idag (sydväst…. igen…=motvind för oss) och soligt så det är perfekt torkväder!

Reflektion….. Undra hur många gånger vi tvättade i “onödan” hemma i huset??? Nu tvättar vi en maskin en gång i månaden! Då är tvättsäcken full….innan var det flera gånger i veckan…hm….lite tänkvärt faktiskt….

Sedan har jag med dubbla känslor nu bokat flyg till Sverige i april…. På Svantes födelsedag 🙁

Varför kan man ju undra?? Jag ska gå en utbildning till certifierad coach för att kunna jobba online. Det ska bli otroligt kul, och jag ska även passa på att se Olivers lägenhet och träffa min familj och vänner…

Men visste känns det som en liten miss när Svante fyller år….behöver jag säga att vi pratat rätt mycket om detta…det ligger bara hos mig….hm….Svante är inre noga med sin födelsedag och tycker att den kan vi fira när som, och visst kan jag väl hålla med…men…hur som helst är allt nu bokat och klart med lite dubbla känslor visserligen men dags att släppa taget om det….