Att vi har en båt som sticker ut och att det inte är så vanligt med svenska seglare så här års….ja det har vi förstått och med det också vant oss lite vid att få båten fotograferad ( vilket känns otroligt kul varenda gång såklart..), men att få vara med i en fin tavla av en konstnär var något helt nytt!!!

Vår vän Henk i Leeuwarden skickade en bild på tavlan av Walter Stoelwinder där vår svarta pärla är med. Det är en jättefin tavla och vi känner oss såklart hedrade att finnas med i en tavla i hans galleri 🙂 Tavlan känns väldigt levande ( du hittar tavlan och mer om holländska konstnären Walter Stoelwinder om du googlar hans namn).

Tavla Leeuwarden i Januari av Walter Stoelwinder

Vi har mött många människor och varit på flera ställen hittills och vissa ställen har såklart fastnat mer i våra hjärtan än andra och Leeuwarden var ett sådant ställe precis som vi skrivit tidigare och därför känns det lite extra roligt att tavlan är från vår vistelse där.