Vi har nu landat här på detta underbara ställe i Frankrike, Sankt Malo. Här finns mycket historia och även pirater är inblandade i den vilket såklart fascinerar oss…..

Men..vad ska vi skriva idag egentligen?? Vi hade tänkt skriva om vår segling hit på 56 nm från Dielette men idag saknar vi ord….

Här sitter vi i värmen, har det fantastiskt och för några veckor sedan när jag bokade flyg till Sverige från Paris kändes det lite så där att det var ett misstänkt terror försök på just den flygplatsen….Kom liksom så nära….å nu, Sverige!???

Visst är det lika hemskt var det än händer men det blir ju så verkligt när det sker på ställen vi känner till bland våra nära och kära…

Så mer än så vi släpper det här idag, att försöka förmedla om hur vi har det… Istället går våra tankar till alla drabbade och deras familjer i Stockholm. Vill även säga att vad man än tycker om Facebook så känns det otroligt skönt med alla meddelande man får om vänner som är i säkerhet, att det finns en möjlighet att folk enkelt kan meddela det.

Ta hand om varandra! Värme och kärlek från oss