I lördags var det äntligen dags för ett premiärdopp i Atlanten!

Premiärdopp i Atlanten

Premiärdopp i Atlanten 8 april 2017 i Saint Malo, Frankrike

PremiärdoppAtlanten

Premiärdopp i Atlanten, Svante

Med sol, 25 grader och stranden runt hörnet så kunde vi inte hålla oss längre. Badkläder på, sarong och barfota promenerade vi ner till den stora stranden. Det var lågvatten så Coccos tyckte nog det kändes som en evighet innan vi kom ner till vattnet. Hon var så förväntansfull! När vi kom ner till vattnet så rusade hon i. Vi gick bort till några klippor för att lägga våra saker eftersom stranden var alldeles blöt överallt efter högvattnet. Helt ärligt så var det inte alls så kallt som vi hade trott! Det var uppfriskande men inte jättekallt. Efter det så promenerade vi längs stranden runt “gamla stan innanför murarna”. Det var verkligen folk överallt på stranden men ändå var det inte trångt eftersom stranden var väldigt stor.

Sankt Malo är verkligen ett fantastiskt ställe och vi hade bestämt oss för att middagen skulle intas på restaurang och att äta musslor var vårt mål.

födelsedag

På väg mot födelsedagsmiddag på stan, Sankt Malo

På vägen in till stan (vi pratar ett par 100 meter!!) gick vi förbi den vackra båten Elley Grey som vi blivit  inbjudna till för lunch på söndagen. Wal som äger båten satt ute själv och bjöd in oss på ett glas vin. Efter lite trevligt samtal så skulle han visa oss en bra restaurang men när vi kom dit var det fullt och de hade ändå inte musslor på menyn, vilket nästa ställe hade.

ElleyGreyAtlanten

ElleyGreyAtlanten

Sååå sammanfattningsvis blev nog detta en av de bästa födelsedagar någonsin! Premiärdopp i Atlanten, sol och värme, bubbel till frukost av min fantastiska man, skratt, nya möten och musslor!! Jag är en av de personer som fortfarande tycker det är kul att fylla år och det har inte med presenterna att göra för igår fick jag inte en enda, vilket jag är glad för eftersom jag undanbett mig det…..jag har ju det jag behöver och har gjort mig av med massa överflöd! Hur som helst så blev i alla fall en extra guldkant på den här underbara födelsedagen, alla personer som tog sig tid att skriva Grattishälsningar till mig på Facebook!

Om jag sedan dessutom gör en snabb tillbakablick på året så gått så blir jag alldeles rörd! Förra året hade jag en härlig födelsedag då med, ljuvliga minnen…MEN jag hade också otroligt ont i min rygg, käka dagligen en massa tabletter för att kunna fungera, inväntade operationstid och självklart visste vi ju inte riktigt hur resultats skulle bli. Jag försökte jobba så mycket jag orkade men det var mycket av och på…men det var då och här är vi nu! Tänk vad mycket som hänt på ett år!!

Jag känner mig otroligt lycklig och tacksam!

Födelsedagsmiddag

Musslor på födelsedagen!