I onsdags var det dags för mig att lämna Saint Malo, båten, Svante & Coccos, släppa taget om vårt ljuvliga liv ombord för andra äventyr på land, inspiration och härliga möten med nya människor och vänner.

Det var riktig svårt för mig att släppa taget av flera anledningar…men svårast var det nog faktiskt för att det var Svantes födelsedag….sedan hjälpte det ju knappast till att solen sken från klarblå himmel och i Sverige väntade kallare väder.

Saint Malo

Svårt släppa taget om vackra Saint Malo

Men åka skulle jag ju och det väntades ju faktiskt en hel del roliga saker, men först skulle jag ju ta mig med tåg till Paris och flygplatsen. Detta kändes faktiskt som ett mindre äventyr för mig som endast har rest på egen hand en gång tidigare och det var till Rhodos på yogaresa för snart 2 år sedan….men det gick förvånansvärt bra med byte av tåg i Rennes, byte till buss i Paris för att slutligen ta mig till Orlyflygplats. Något försenat landade flygplanet i Stockholm och först klockan 02.00 var jag på hotellet för några timmars sömn innan det äntligen var dags för dag 1 (av4) på min coachutbildning med Camilla Lebert Hirvi som utbildare.

Dag 1 coachutbildningen

Dag 1 coachutbildningen

Nya möten med en härlig, nyfiken grupp av blandade människor och det var inte svårt att hålla sig vaken då det var lättsamt och intressant direkt. Att lokalen dessutom är en lägenhet mitt i Stockholm som de även hyr för att bo i gör ju att det känns otroligt avslappnat och hemtrevligt.

Camilla Lebert Hirvi (digitala nomader) och hennes man Erik var ett kärt återseende. Jag träffade dem på just den Rhodosresan jag nämnde innan för 2 år sedan så det kändes jättekul. Två härligt inspirerande människor. “Rhodosresan” fortsätter följa mig med många minnen och vänner, och under helgen nu så bor jag hos en annan Camilla som jag lärde känna på den resan. Ett återseende som vi har väntat på i 2 år och nu var det äntligen dags! Med glädjetårar och skratt möttes vi på station i Bålsta och att det har gått 2 år sedan vi sågs var väldigt svårt att tro!

Välkomnande till Camilla

Vid min säng stod fanns vackra tulpaner, choklad och bodylotion! Vilket välkomnande!

Kan berätta massor om det men det ska jag inte ta nu.

Varför jag ska gå den här utbildningen nu plötsligt när vi gett oss iväg beror på att jag dels tycker det är otroligt intressant, jag tycker det är kul att jobba med människor och jag vill ha de rätta verktygen för att kunna coacha andra människor till att hitta sin dröm och ta steget för att leva den b.la. och att kunna göra det på Skype! Vilken frihet och möjlighet!!

Vi är en grupp på ca 11 personer och det är en väldigt aktiv utbildning vilket passar mig fantastiskt bra! Denna helgen är uppstarten sedan behöver jag ha träningsklienter under resten av året för att i slutet av året komma tillbaka och bli certifierad.

Medan jag ändå är i Sverige så kommer det bli lite på hälsning hos familjen innan jag nästa helg återvänder till Saint Malo och båten, Kapten och styrman 🙂 Att veta att jag ska tillbaka till det härliga som jag lämnade bakom mig gjorde det ändå lite lättare att släppa taget och åka….för jag ska ju faktiskt tillbaka!

Hur Svante har det och var de gör vet jag inte riktig nu för tro det eller ej så har vi endast ett mobilabonnemang och det bestämde vi att jag skulle ha med mig eftersom jag reser en del och då känns det ändå tryggt. Svante har en mobil med tillgång till internet….men….wifi i hamnen var väldigt dålig så han har det bara vid hamnkontoret. Vi vet att det är lite speciellt idag men vi har tyckt det har varit skönt och vi bor ju på liten yta så varför slänga ut pengar på 2 abonnemang?? Men klart nu är jag ju lite nyfiken på hur de har det och vad de gör men det får jag nog reda på under helgen 🙂

Nu ska jag avnjuta ännu en mysig kväll med min härliga vän Camilla och hennes något stora hund Bosse, med mat, prat och skratt!

Bosse & Camilla

Bosse & Camilla