Våra liv är fyllda med alla möjliga val och vissa av dessa valen är såklart viktigare än andra.

Vi gör stora val i livet som att flytta ihop med någon, välja utbildning, jobb, flytta, gifta sig, skaffa barn eller som vi bara dra för att leva den dröm vi har för vi vet att vi inte kommer orka detta hela livet och vi vet att det liv vi alla lever en dag kommer att ta slut.

Att prata om döden, som faktiskt är det enda vi alla idag vet något om….ja att vi någon dag kommer att dö, är idag 2017 fortfarande ett känsligt ämne…..Men vi tror det är viktigt att prata om det för det finns där och är en del av livet som vi inte bara kan ignorera. För det behöver vi såklart inte gå runt och vara ängsliga hela tiden, utan vi tycker tvärtom. Säg ja till det liv du har just nu med de förutsättningar du har i ditt liv och lev ditt liv på bästa möjliga sätt. Det är en stark drivkraft för oss att göra det vi gör idag  för vi vet att livet kan ändras fort……

Oktober och November är ju 2 månader om året då det lyfts extra för alla som drabbats av cancer och alla känner vi ju faktiskt någon….och det är här de små valen som kan göra stor skillnad kommer in……

Vi har inte mycket idag att ge till forskning eftersom vi har valt att leva det liv vi gör men vi vill ändå försöka göra något och i höst har vi lagt lite mer fokus på “Mustaschkampen”. Vi har även Rosa Bandet insamling men i år vill vi slå ett extra slag för forskningen kring Prostatacancer.

Titta på videon för att se hur du tillsammans med oss kan stötta “Mustaschkampen 2017”

 

Armbanden hittar du i vår webshop www.blackpearlofsweden.tictail.com eller maila oss sos.blackpearl@gmail.com

Vi väljer att hjälpa till på det sättet vi kan….vi börjar med att göra en liten insats som kan göra en stor skillnad!

<3