I onsdags lämnade jag ett blsigt men ljummet Las Palmas och drömmarnas hamn och flög till Sverige och hamnade rakt in i en “K-värld”!

OBS! Ska vrida bilden rätt när jag sitter vid datorn..haha….

På buss mot flygplatsen Läs Palmas….mot Sverige och kylan

Vad då “k-värld” och “drömmarnashamn”? Nu undrar du kanske vad jag menar men det var helt enkelt lättast att sammanfatta flera ord så…kyla, kunskap, kreativitet 🙂 Och det dät med drömmarnas hamn ska jag gå in på mer i ett annat blogginlägg men kortfattat kan jag väl säga att den stora marinan i Las Palmas är en samlingsplats för människor som lever eller försöker att leva sina drömmar på många olika sätt.

Jag landade i ett kallt och grått Stockholm för att avsluta min coachutbildning som jag påbörjade på 7 månader sedan. Vi har haft ytterligare dagar med detta mysiga gäng och vår fantastiska mentor Camilla Lebert Hirvi, dagar som fyllts med värme, kunskap, kreativitet, skratt och tårar. Det känns faktiskt lite vemodigt idag då det var sista dagen och vi nu har blivit Certifierad Coacher.

Ny Certifierad Livsstilscoach

På den här “resan” som jag gjort till att bli coach har jag lärt mig otroligt mycket…och inte bara kunskapsmässigt utan även om mig själv vilket varit otroligt häftigt, ibland lite läskigt och många “aha upplevelser”. Jag har också fått äran att följa ett gäng med klienter, som ställt upp som träningsklienter, i deras resa att hitta vägen till sina drömmar, bättre mående, stora beslut m.m och det har varit så häftigt!

Ett stort tack till er som ställt upp!

Jag ser verkligen fram mot att få använda dessa fantastiska verktyg och denna kunskap till att guida ännu fler att hitta sina drömmar, nå mål, hitta stigar och/eller vägar som tar er framåt och får er att må bättre och uppleva mer lycka i vardagen precis som vi har glädjen att göra, fast på ditt sätt….

Det är verkligen så häftigt hur en så till synes enkel fråga som;-” men vad vill DU”, kan ha sådan effekt och kraft, vara förlösande och starta processer…..

Det är så lätt att fastna i vardagens vanor och känslor av “måsten” och “borden” samt matandet från alla slags media och samhället av hur livet på något sätt ska se ut att man glömmer bort sitt eget “vad vill jag?” Och då menar jag att verkligen att ta sig tid att reflektera över det och få mer kluriga frågor där den enda som har svaren är du själv……=Del av Livsstils coaching 🙂

Så sista dagen idag har fått de sista pusselbitarna att falla på plats och min lilla kreativa hjärna går i tokspinn! Men innan jag tar tag i det så behöver jag en liten paus och efter lite bubbel och kramar…men utan avsked – istället på återseende, så sitter jag nu på pendeltåget mot Bålsta och min fina vän Camilla som låtit mig flytta in lite medan jag är i Stockholm…ser fram mot ännu en mysig kväll innan jag i morgon hoppar på tåget söder ut med “mellanlandning” i Växjö för kramar och mys med familj och vänner.

Jag säger tack till Camilla Lebert Gör vi för en fantastisk utbildning med en röd tråd av att vara professionellt familjär 🙂

Jag & vår fantastiska mentor & lärare Camilla Lebert Hirvi

Rapport från Svante.. .så verkar det ha varit regn på Las Palmas idag och Coccos har varit hos veterinären och fått nya vaccinationer och de har de rätt bra cad jag förstår. Han får berätta mer själv vid tillfälle.

Ha en fantastiskt härlig lördagkväll!

Varm kram

Sanna

Så dags att hoppa av