Här sitter jag nu och tar ett glas öl på köpenhamsflygplats och började reflektera lite, tankar jag vill dela med mig till dig när du har tid att läsa….

Jag var påväg att kalla inlägget”En annorlunda jul”…igen!!! Har ju skrivit ett sådant tidigare och kanske till och med mer än en gång 🙂

Sanning är ju att de senaste 10 åren så har varje jul i mitt liv varit “annorlunda “…vad nu det innebär egentligen men jag skulle kunna sammanfatta det med att ingen jul varit den andra lik och de har nog skiljt sig åt från hur många väljer att fira sin jul i Sverige…..

Det som här varit lika varje år är dock känslan av lycka och gläde att vara den jag är i just detta nu och uppleva det jag gör och att vara omgiven av så otroligt fantastiska mäniskor i mitt liv…..familj som vänner. Det är genom tiderna den bästa julklappen och jag har som sagt fått samma varje år senaste 10 åren men ändå känns den ny och tar mig med storm och starka känslor varje år  <3

Förra året höll vi på att frysa häcken av oss när vi låg med båten i Groningen, Holland och vintern var utanför men vi hade ingen värmare….haha…men oj vad mysigt vi hade med prat, reflektioner, julmusik och god mat.

Nu sitter jag här och iakttar människor på väg mot julsemester…tempot är lugnare än vanligt på flygplatsen, folk är gladare, trevligare och mindre stressade. Jag njuter faktiskt lite samtidigt som jag verkligen längtar efter min man, Coccos, båten och solen!! Å ja, samtidigt var det denna gången otroligt svårt att släppa taget och faktiskt åka fast jag längtar….det kändes lite skit att få träffa nästan alla i familjen utom Noah…och det var otroligt svårt att åka ifrån min bästa vän på sjukhuset….även om hon hade sin fina familj där idag när jag sa hejdå så här våra korta stunder varje dag denna veckan varit så värdefulla och sköna.  Vill finnas vid hennes sida och ge kraft till det tuffa hon just nu går igenom….men…värme kärlek och kraft extra till henne och hennes familj <3

Till alla er andra ber jag er bara att stanna upp och tänk på minst 3 saker som får dig att känna dig tacksam……försök att inte le samtidigt;) skojar bara…le, skratta och gråt om det känns så…det är det som är meningen…..

Så tack julen för denna fantastiska julklapp än en gång, TACKSAMHET!

Varm kram

Sanna, snart hemma på Black Pearl of Sweden