Sitter nu på tåget mot Köpenhamn för att därifrån ta flyget tillbaka hem till båten i Las Palmas.

Jag tittar på det vackra men kalla (-4, klarblå himmel å sol) landskapet som far förbi utanför rutan och började reflektera över sista tidens flängande för mig, fram och tillbaka….

Visst sliter resorna lite men mest har de nog faktiskt gett mig en hel del, mer än jag trott.

Först och främst så här det ju gett mig kvalitets tid med familj och vänner även om det denna gången blev prio bara familj. Denna gången blev ju lite hastigt planerad och jag visste inte heller hur länge jag skulle bli kvar. Men med bokad biljett från en dag till en annan “flyttade jag in” i min son Oliver lägenhet för några dagar. Noah tog tåget från Göteborg på fredagen och jag fick en härlig kväll med båda min grabbar. Lunch med min mamma har också funnits med i familjemyset.

Sedan är det ju det här med jobb då…jag har haft bra med tid emellanåt att intensivt kunna jobba undan delar jag behövt göra som renskriva inventeringslista, sortera kvitton m.m till min revisor men även planera inför 2018 kring Medisinska Barn och Ungdomsyoga utbildning, coachning, smycken m.m. Sånt som ibland faktiskt kan vara lite svårt att fokusera på i värmen där man möter människor som tagit ledigt begränsad tid för att segla b.la och gärna vill prata, umgås o.sv vilket är svårt säga nej till för det är ju så kul! …men svårt ibland faktiskt…

Men vilken fantastisk frihet det är att vara en digital båtnomad och kunna jobba var jag vill….på tåget, på flygplatsen, i kalla Sverige, på behagliga Gran Canaria….eller vart båten nu tar oss 🙂

Som sagt har jag fått mycket jobb gjort och haft inspirations möte med mina coachingkolleger från utbildnigen.

Det är verkligen fantastisk att kunna åka så här och få ut det bästa från två världar och ändå kunna jobba när det behövs.

Så nu lämnar jag detta vackra, kalla Sverige- tacksam över att få se Sverige från sin vackraste vintersida (även om jag inte gillar att frysa) men det är dax att åka hem nu 🙂

“Ingenting är omöjligt – eventuella hinder finns oftast inom oss själva <3 ”